Home / Fietsverzekering / Elektrische fietsverzekering
fiets verzekering elektrisch

Elektrische fietsverzekering

Heeft u een elektrische fiets en wilt u daar een verzekering voor afsluiten? U doet een grote aankoop, waardoor het verstandig is om daar op een voorzichtige manier mee om te gaan. Houd er echter rekening mee dat zelfs een goed slot niet altijd voldoende bescherming biedt en een eventuele val niet altijd uw schuld hoeft te zijn. Met een elektrische fietsverzekering zorgt u ervoor dat u financieel in ieder geval dekking kunt ontvangen tegen deze onfortuinlijke zaken, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

ART goedgekeurd slot

Wilt u een elektrische fietsverzekering afsluiten? Dan is het verstandig om gebruik te maken van een ART goedgekeurd slot. U zorgt er daarmee voor dat u de premie omlaag kunt brengen, of u de fiets in ieder geval zo goed mogelijk kunt beveiligen. De sloten zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en hebben diverse tests ondergaan, waarbij men kijkt naar de tijd die er nodig is voor een eventuele diefstal. U zal merken dat uw elektrische fiets verzekering voordeliger uitpakt, wanneer u aan kunt tonen dat u gebruik maakt van een degelijk slot.

Diefstal en schade

U kunt uw elektrische fiets verzekeren tegen bijvoorbeeld diefstal, maar houd daarnaast ook rekening met schade. Diefstal vormt vooral bij elektrische fietsen een probleem, aangezien de hoge waarde van de tweewielers ervoor zorgt dat kwaadwillenden ze altijd goed in de gaten houden. Het zijn fietsen van een uitstekende kwaliteit, die niet zelden een waarde van enkele duizenden euro’s vertegenwoordigen. Een eventuele val kan als het gevolg van de hoge waarde leiden tot een behoorlijke schadepost. Sluit de elektrische fiets verzekering daarom niet alleen af tegen diefstal, maar kijk ook goed naar de mogelijkheden op het gebied van schade.

Elektrische fietsverzekering vergelijken

Wilt u online een elektrischefietsverzekering vergelijken en bent u benieuwd naar de prijs van de premie die dit met zich mee zal brengen? Voer online een vergelijking uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan en u eenvoudig op zoek kunt gaan naar de meest scherpe premie. Vergelijk dit goed met de voorwaarden van de dekking. Op die manier kunt u de beste elektrische fiets verzekering afsluiten en er zeker van zijn dat u met een gerust hart de weg op kunt.