Home / Over Verzekeringvergelijk.nl

Over Verzekeringvergelijk.nl

Verzekeringvergelijk.nl is een aanbieder van onafhankelijke vergelijkingen met een frisse blik op de wereld van verzekeringen. U profiteert bij ons van het feit dat we de wereld goed kennen, maar altijd voor u op zoek gaan naar de aantrekkelijke elementen.

Uiteraard schuwen we daarbij ook de nadelen van bepaalde verzekeringen niet, waardoor u in ieder geval zeker weet dat u een goed overwogen beslissing kunt nemen op basis van de informatie die we u presenteren. Het aanbod van verzekeringen is bij ons zeer actueel, waardoor u op ieder gewenst moment een goede vergelijking kunt maken.

Bekijk onze andere website voor het vergelijken van internetabonnementen op internetvergelijk.nl.

Onafhankelijke vergelijking

Verzekeringvergelijk.nl opereert volledig onafhankelijk van de verschillende verzekeraars. Wij hebben er geen enkel belang bij om een bepaalde verzekeraar beter aan te schrijven dan een andere. Wij beoordelen de verschillende verzekeringen van de diverse aanbieders met behulp van objectieve maatstaven, die we consistent inzetten.

Zo profiteert u van een volledig onafhankelijke vergelijking, op basis waarvan u een goede beslissing kunt nemen. Wij verkopen zelf geen producten en hebben er op die manier in ieder geval geen belang bij dat u een bepaalde beslissing neemt.

Wij richten ons alleen op het aanbieden van een onafhankelijke vergelijking, die u als een interessante bron van informatie kunt zien.

Ons doel

Verzekeringvergelijk.nl stelt het zich tot doel om de markt van verzekeringen zo inzichtelijk mogelijk voor u te maken. Er is een groot aantal verzekeraars actief, waardoor veel klanten door de bomen het spreekwoordelijke bos nog maar moeilijk in het zicht weten te houden.

Wij proberen ervoor te zorgen dat u weer overzicht krijgt over de situatie en een goede keuze kunt maken met betrekking tot uw verzekering. Dit doen wij door u de mogelijkheid te bieden een onafhankelijke vergelijking van de verschillende verzekeringen uit te voeren.

Veelgestelde vragen

“Verzekeringvergelijk.nl wil het vergelijken van verzekeringen overzichtelijk maken voor consumenten”

Marnix de Munck – Eigenaar

Marnix de Munck
Marnix de Munck