Home / Over Verzekeringvergelijk.nl

Over Verzekeringvergelijk.nl

Bij verzekeringvergelijk.nl bieden we je onafhankelijke vergelijkingen met een frisse blik op de wereld van verzekeringen. Je profiteert bij ons van het feit dat we de wereld goed kennen, maar altijd voor jou op zoek gaan naar de aantrekkelijke elementen.

Uiteraard schuwen we daarbij ook de nadelen van bepaalde verzekeringen niet, zodat je in ieder geval zeker weet dat je een goed overwogen beslissing kunt nemen op basis van de informatie die we je presenteren. Het aanbod van verzekeringen is bij ons zeer actueel, zodat je op ieder gewenst moment een goede vergelijking kunt maken.

Bekijk onze andere website voor het onafhankelijk vergelijken van internetabonnementen op internetvergelijk.nl.

Onafhankelijke vergelijking

Verzekeringvergelijk.nl opereert volledig onafhankelijk van de verschillende verzekeraars. Je hebt er geen enkel belang bij om een bepaalde verzekeraar beter aan te schrijven dan een andere. We beoordelen de verschillende verzekeringen van de diverse aanbieders met behulp van objectieve maatstaven, die we consistent inzetten.

Zo profiteer je van een volledig onafhankelijke vergelijking, op basis waarvan je een goede beslissing kunt nemen. We verkopen zelf geen producten en hebben er op die manier in ieder geval geen belang bij dat je een bepaalde beslissing neemt.

We richten ons alleen op het aanbieden van een onafhankelijke vergelijking, die je als een interessante bron van informatie kunt zien.

Ons doel

Verzekeringvergelijk.nl stelt zich tot doel om de markt van verzekeringen zo inzichtelijk mogelijk voor jou te maken. Er is een groot aantal verzekeraars actief, waardoor veel klanten door de bomen het spreekwoordelijke bos nog maar moeilijk in het zicht weten te houden.

We proberen ervoor te zorgen dat je weer overzicht krijgt over de situatie en een goede keuze kunt maken met betrekking tot jouw verzekering. Dit doen we door je de mogelijkheid te bieden een onafhankelijke vergelijking van de verschillende verzekeringen uit te voeren.

Bezoek onze veelgestelde vragen voor meer informatie over verzekeringen.

“Verzekeringvergelijk.nl wil het vergelijken van verzekeringen overzichtelijk maken voor consumenten”

Marnix de Munck – Eigenaar

Marnix de Munck
Marnix de Munck