Home / Scooterverzekering / Bromfietsverzekering vergelijk
Brommer wit

Bromfietsverzekering vergelijk

Wilt u een bromfietsverzekering afsluiten, of bent u benieuwd naar wat daarbij komt kijken? Denk allereerst na over het type bromfietsverzekering, net als de eventuele aanvullende dekkingen waar u gebruik van kunt maken. Uiteraard bieden we u graag de mogelijkheid om online bromfietsverzekeringen te vergelijken, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende opties. Maak online uw vergelijking, of ga na hoe de Beperkt Casco dekking verschilt van de Allrisk dekking die u voor uw bromfiets af kunt sluiten.

Type bromfietsverzekering

Wilt u een bromfiets verzekering afsluiten en daar zo min mogelijk voor betalen? Kies dan voor de WA bromfietsverzekering. U bent alleen verzekerd tegen schade bij derden. Dit is de wettelijk verplichte verzekering, die een ieder die gebruik maakt van de openbare weg af dient te sluiten. U kunt daarnaast kiezen voor een WA Beperkt Casco bromfietsverzekering. U kunt dan bovendien rekenen op een dekking bij schade aan uw eigen bromfiets, bijvoorbeeld als het gevolg van invloeden van het weer of joyriding. Daarnaast bent u verzekerd tegen diefstal. Wilt u uw bromfiets Allrisk verzekeren? Dan kiest u voor een dekking tegen eigenlijk alles, inclusief schade die u zelf toebrengt. Het is uiteraard van belang dat u dit niet met opzet doet.

Aanvullende dekkingen

U kunt uw bromfiets verzekering daarnaast uitbreiden met eventuele aanvullende dekkingen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van een opzittendenverzekering. Neemt u regelmatig anderen mee en wilt u ook hen een goede dekking aan kunnen bieden? Kies dan voor deze aanvullende module. U kunt verder gebruik maken van bijvoorbeeld een rechtsbijstandsdekking, om juridische bijstand te ontvangen zodra er sprake is van een conflict. U zorgt er op die manier voor dat u de bromfiets verzekering vorm kunt geven op de wijze die u wenst, zodat u kunt rekenen op een uitstekende dekking.

Verzekeraas van bromfietsverzekeringen

Uiteraard kunt u de bromfietsverzekeringen online vergelijken, om daar een keuze uit te maken. Zoek bij voorkeur naar 3 – 5 verzekeraars die qua voorwaarden aan uw wensen voldoen. Vergelijk deze verzekeraars op basis van de premie per maand of per jaar. U zorgt er op die manier voor dat u de goedkoopste premie betaalt, terwijl u kunt rekenen op een dekking die aan uw wensen voldoet. Vergelijk de beste bromfietsverzekeringen eenvoudig online.