Home / Blog / Univé heeft beste doorlopende reisverzekering

Univé heeft beste doorlopende reisverzekering

Univé is er voor de derde keer op rij in geslaagd om als Beste uit de Test uit de bus te komen bij de Consumentenbond. Het gaat om de doorlopende reisverzekering, die gewaardeerd werd met een 7,6. Het Comfortpakket zit volgens de bond op een heel degelijke manier in elkaar en is weer sterk verbeterd ten opzichte van een jaar eerder. Het is volgens de Consumentenbond een uitstekende polis voor vakanties en reizen, waarbij consumenten hier zo min mogelijk omkijken naar hebben.

Twee verschillende pakketten

Univé biedt consumenten de mogelijkheid om een keuze te maken uit twee verschillende pakketten. Het gaat om het Comfortpakket en het Budgetpakket. Dat laatste pakket is er voor alle consumenten die graag zelf bepalen wat ze wel en niet meeverzekeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de dekking voor wintersport achterwege te laten en wel te kiezen voor de dekking die past bij de medische kosten waar men mee te maken kan krijgen. Het Comfortpakket van Univé is het best geschikt voor consumenten die graag een uitgebreide dekking kiezen, waarmee ze over heel de wereld op een goede manier verzekerd zijn.

Lage premie voor de reisverzekering

De premie van de verzekering bij Univé ligt aan de andere kant relatief laag, aangezien het al mogelijk is om er een doorlopende reisverzekering af te sluiten voor maar €1,99 per maand. Het gaat dan om een minder uitgebreide reisverzekering, aangezien u als consument de mogelijkheid heeft om zelf te bepalen waar u wel en niet voor betaalt. Dat zorgt ervoor dat u een voordelige reisverzekering af kan sluiten. Bovendien weet u op basis van de beoordeling van de Consumentenbond in ieder geval zeker dat de voorwaarden van de doorlopende reisverzekering op een degelijke manier in elkaar zitten.

Plaats een reactie