× Scooterverzekering Fietsverzekering Autoverzekering Woonverzekering Inboedelverzekering Opstalverzekering Reisverzekering Rechtsbijstandverzekering Aansprakelijkheidsverzekering Huisdierenverzekering Uitvaartverzekering Zorgverzekering Motorverzekering

ABN AMRO Verzekeringen

ABN AMRO Verzekeringen maakt onderdeel uit van ABN AMRO, een van de grootbanken in Nederland. U heeft er de mogelijkheid om een pakket aan verzekeringen samen te stellen. Houd er rekening mee dat ABN AMRO Verzekeringen niet altijd direct de meest voordelige aanbieder zal zijn, maar u aan de andere kant wel kunt rekenen op een goede service en dekking.

Bezoek ABN AMRO Verzekeringen

Schadeservice en korting op de premie

Met name de schadeservice van ABN AMRO Verzekeringen zit op een goede manier in elkaar. Op het moment dat u te maken krijgt met schade kunt u rekenen op een vlot herstel, dat vakkundig wordt uitgevoerd. Klanten van ABN AMRO Verzekeringen waardeerden de schadeservice onlangs met een 8,2, wat aangeeft dat de bankverzekeraar de zaken goed op orde heeft. Daarnaast krijgt u er een korting op de premie, op het moment dat u meerdere verzekeringen afsluit bij ABN AMRO Verzekeringen. De korting kan uiteindelijk oplopen tot 5% op de nominale premie, waardoor het de moeite waard is de pakketten te overwegen.

Verzekeren en bankieren

Daarnaast heeft u bij ABN AMRO Verzekeringen de mogelijkheid om uw verzekeringen onder te brengen, naast eventuele andere financiële producten die u er afneemt. Heeft u er bijvoorbeeld al een hypotheek lopen, of er een spaarrekening? Dan heeft u één aanspreekpunt voor zowel uw verzekeringen als de overige producten die u er afneemt. ABN AMRO Verzekeringen probeert op basis hiervan zo helder mogelijk te communiceren. Het is wat dat betreft een interessante verzekeraar, vooral op het moment dat u op zoek bent naar kwaliteit of u er al andere producten afneemt.

  • Is het mogelijk om bij u een voor 5 jaar uitgestelde lijfrente (oud regime) onder te brengen. Het oude regime moet behouden blijven, dus niet overzetten op banksparen. Zo ja, wat zijn de voorwaarden.

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Met onze vergelijkers helpen wij u graag bij het afsluiten van de goedkoopste en beste verzekering.

    qshops logocomodo logo