AnderZorg zorgverzekering

AnderZorg biedt u de mogelijkheid om voordelig een zorgverzekering af te sluiten, de dekking die voor ons allemaal verplicht is (de basisdekking). Men werkt er graag aan lage premies, onder andere door ervoor te zorgen dat het marketingbudget zoveel mogelijk beperkt blijft. Dit zorgt ervoor dat men kostenbesparingen aan u door kan berekenen, zodat u zich op een voordelige manier goed kunt verzekeren. Uiteraard zorgt men bij AnderZorg aan de andere kant voor een uitstekende dekking, zodat u op vergoedingen kunt rekenen op een moment dat er daadwerkelijk eens wat aan de hand mocht zijn.

Home / Verzekeraars / AnderZorg zorgverzekering

Zelf online regelen en contact

AnderZorg zorgt ervoor dat u zoveel mogelijk zelf kunt regelen, aangezien dat zorgt voor een belangrijke mate van eenvoud en gemak. U kunt bijvoorbeeld veel zelf online regelen. U kunt Mijn Anderzorg, de Zorgvinder en de Anderzorg declaratie app gebruiken om de verzekeraar te helpen de kosten zo laag mogelijk te houden.

Het zorgt er daarnaast voor dat u zelf inzicht heeft in de kosten en u de controle kunt behouden over declaraties. Wat dat betreft betaalt u een scherpe premie, dankzij de mogelijkheden die u zelf heeft om uw AnderZorg zorgverzekering op de juiste manier te beheren.

Samenwerking met Menzis

Bij AnderZorg werkt men samen met Menzis, waardoor men in staat is om u een goede dekking aan te bieden, zonder zelf zorg in te hoeven kopen. Men hoeft geen afspraken te maken met de ziekenhuizen, tandartsen en andere specialisten, waardoor de kosten opnieuw zo laag mogelijk uit zullen vallen.

Bovendien geeft men graag wat minder geld uit aan marketing en reclame, om vervolgens een beroep op haar klanten te doen om de goede berichten over de verzekeraar te verspreiden. Dat werkt hartstikke voordelig en zorgt er bovendien voor dat steeds meer mensen kennis kunnen maken met de kwaliteit en lage premie van AnderZorg.

Plaats een reactie