ANWB verzekeringen

ANWB verzekeringen is al jaren een bekend begrip binnen de wereld van verzekeringen. U kunt er kiezen voor een goede dekking, die aan de andere kant toch heel goed betaalbaar is. Daarnaast wint ANWB verzekeringen regelmatig een award, zoals die van de Consumentenbond. Ze hebben in 2011 bijvoorbeeld de prijs gekregen voor de beste All-risk autoverzekering, iets waar ze natuurlijk behoorlijk trots op zijn. Verder werken ze ook binnen de andere verzekeringen hard aan een zo uitgebreid, maar voordelig, mogelijke verzekering.

Home / Verzekeraars / ANWB verzekeringen

Autoverzekering van de ANWB

Als gezegd is vooral de autoverzekering van de ANWB zeker de moeite waard. U kunt zelf bepalen welke dekking het best bij u past. Zo kunt u allereerst kiezen voor een WA autoverzekering, WA + beperkt casco of WA + volledig casco (all-risk), maar heeft u daarnaast natuurlijk ook de mogelijkheid om aanvullende dekkingen af te sluiten. Zo kunt u bijvoorbeeld de rechtsbijstandsmodule kiezen, om ervoor te zorgen dat u juridisch in ieder geval niet snel in de problemen zal komen. De verschillende modules en type verzekeringen kennen een scherpe premie. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld tot maar liefst 80% no-claim korting krijgen. Het is daarom vooral interessant om lang verzekerd te blijven bij de ANWB, of hiervoor te kiezen wanneer u al een lange tijd schadevrij rijdt. Verder kunt u profiteren van het bekende ledenvoordeel, waardoor u 5% korting op de premie krijgt. De ANWB autoverzekering zit zo goed in elkaar, maar hoeft aan de andere kant niet veel te kosten.

Opstalverzekering van de ANWB

De opstalverzekering van de ANWB wordt, net als bij een aantal andere aanbieders, aangeduid als een woonhuisverzekering. Het gaat om dezelfde soort verzekering, waardoor u profiteert van een goede dekking tegen brand-, storm- en waterschade aan uw woning. Een flinke hoeveelheid water of een vervelende brand kan enorme kosten met zich meebrengen, waardoor het verstandig is om voor een goede verzekering te zorgen. Op die manier voorkomt u namelijk onverwacht hoge kosten, terwijl de premie van de ANWB opstalverzekering aan de andere kant heel scherp is en u dus niet teveel betaalt.

ANWB Bromfietsverzekering

De bromfietsverzekering is in Nederland verplicht voor iedereen met een scooter, brommer of bromfiets. Zolang deze niet geschorst is kunt u er met de ANWB scooterverzekering voor zorgen dat uw scooter of brommer goed verzekerd is, terwijl u aan de andere kant niet teveel betaalt. U kunt profiteren van een aantrekkelijke korting en maakt daarnaast gebruik van een uitstekende dekking.

ANWB Fietsverzekering

Met een fietsverzekering van de ANWB zorgt u ervoor dat u met betrekking tot uw fiets niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Zo kunt u zowel uw nieuwe als uw tweedehands fiets verzekeren, om ervoor te zorgen dat u financieel in ieder geval geen risico loopt. Ook kunt u ervoor kiezen om uw elektrische fiets te verzekeren, nu steeds meer mensen een dergelijk exemplaar aanschaffen.

ANWB Motorverzekering

De bromfietsverzekering is in Nederland verplicht voor iedereen met een scooter, brommer of bromfiets. Zolang deze niet geschorst is kunt u er met de ANWB bromfietsverzekering voor zorgen dat uw scooter of brommer goed verzekerd is, terwijl u aan de andere kant niet teveel betaalt. U kunt profiteren van een aantrekkelijke korting en maakt daarnaast gebruik van een uitstekende dekking. Uiteraard kunt u zelf het type bromfietsverzekering van de ANWB kiezen.

ANWB Opstalverzekering

Met de opstalverzekering van de ANWB bent u goed verzekerd tegen allerlei schade die aan uw woning kan ontstaan. Zo bent u bijvoorbeeld verzekerd tegen schade die ontstaat als het gevolg van brand, storm en wateroverlast. Dit zijn over het algemeen de zaken die het meest voorkomen, waardoor u de grootste risico’s op een eenvoudige manier af kunt dekken.

Plaats een reactie