ARAG verzekeringen

ARAG is een van de grootste verzekeraars op het gebied van rechtsbijstand. Men heeft verschillende vestigingen in Nederland, en is daarnaast ook internationaal actief. De grootte van de onderneming stelt ARAG in staat om klanten een scherpe premie aan te bieden, in ruil voor een uitstekende dekking. U heeft er de mogelijkheid om verschillende dekkingen af te sluiten, zodat u kunt rekenen op juridisch advies tijdens een conflict.

Home / Verzekeraars / ARAG verzekeringen

Internationaal familiebedrijf

ARAG is een internationaal bedrijf, maar is nog altijd in handen van de familie. Dit maakt het tot een onafhankelijk familiebedrijf, met een uitstekende visie en een enorme passie voor het vak. Inmiddels werken er meer dan 620 medewerkers en int men jaarlijks 127 miljoen euro bruto premie. Dit geeft aan dat we spreken van een grote verzekeraar in Nederland, die een groot aantal klanten van dienst is. Het bedrijf is in het bezit van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren en laat daarmee zien uw belangen altijd voorop te stellen. ARAG is een interessante verzekeraar, waar u kunt rekenen op een persoonlijk welkom en een goede service op het moment dat u vragen heeft.

Klanttevredenheid en maatschappelijk betrokken

Daarnaast is men bij ARAG scherp op de klanttevredenheid, aangezien dit een element is dat op de lange termijn tot groei leidt. Bij de verzekeraar werkt men er hard aan u zo goed mogelijk van dienst te zijn, of eventuele problemen op een goede wijze op te lossen. Deze drive om de omgeving tevreden te stellen komt daarnaast goed tot uiting in de maatschappelijke betrokkenheid van de onderneming. ARAG is wat dat betreft een waardevolle verzekeraar, die de moeite van het overwegen meer dan waard is.

Plaats een reactie