BNP Paribas Cardif verzekeringen

BNP Paribas Cardif is een relatief onbekende naar in Nederland, die onderdeel uitmaakt van de BNP Paribas Groep. Dit is een van de grootste financiële instellingen ter wereld, waardoor men er altijd terug kan vallen op de enorme schat aan ervaring die er beschikbaar is. BNP Paribas Cardif is actief in meer dan 80 verschillende landen. BNP Paribas Cardif is daarmee een leidende Europese financiële dienstverlener, in de verschillende gebieden die de wereld rijk is.

Home / Verzekeraars / BNP Paribas Cardif verzekeringen

Financiële activiteiten

BNP Paribas Cardif biedt u de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten, bijvoorbeeld met het oog op uw hypotheek of de huur. Daarnaast kunt u er onder andere terecht voor een overlijdensrisicoverzekering. De nadruk ligt bij BNP Paribas Cardif op het Retail Banking, samen met Investment Solutions en Corporate & Investbank Banking. Het is vooral een zakelijke bank, die zich richt op de financiële elementen die er binnen het bedrijfsleven nodig zijn. Daarnaast heeft u er de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten. Het gaat puur om de verzekeringen die met uw financiële situatie te maken hebben, aangezien daar de expertise van BNP Paribas Cardif zit.

BNP Paribas Cardif in Nederland

In Nederland is BNP Paribas Cardif actief onder een aantal verschillende namen. U kent ze wellicht als BNP Paribas, maar u kunt daarnaast te maken krijgen met BNP Paribas Corporate & Investbankbanking, Leasing Solutions, Securities Services, Cardif, Investment Partners, Arval, Insinger de Beaufort, Laser of TEB. Wat dat betreft is de kans groot dat u via bepaalde kanalen al producten of diensten afneemt van BNP Paribas Cardif, zelfs zonder dat u daar van op de hoogte was. BNP Paribas Cardif zet bovendien groot in op duurzaamheid en corporate social responsibility, om de omgeving in de breedste zin van het woord goed van dienst te kunnen zijn.

Plaats een reactie