Bovemij verzekeringen

Bovemij Financiële Diensten is in 1995 ontstaan, onder de naam Polis Direct. Dit was een initiatief vanuit de BOVAG, om op een zo voordelig mogelijke wijze een goede autoverzekering aan te bieden. Op basis van deze verzekeringspolis heeft Polis Direct een goede periode van groei door weten te maken, die in 1999 leidde tot de lancering van nieuwe verzekeringen. Vandaag de dag kunt u bij Bovemij Financiële Diensten terecht voor een aantal financiële diensten, waaronder de verschillende verzekeringen die in en om het huis goed van pas komen.

Home / Verzekeraars / Bovemij verzekeringen

Ontwikkeling Polis Direct

Polis Direct heeft zich verder weten te ontwikkelen door samen te werken met een aantal andere organisaties. Dit heeft ertoe geleid dat de naam de lading niet meer goed wist te dekken. In 2012 besloot Polis Direct haar naam daarom te wijzigen in Bovemij Financiële Diensten. Dit dekt de verschillende diensten een stuk beter. Polis Direct is nog altijd actief als naam van een verzekeringsproduct, waardoor bestaande klanten daar gewoon gebruik van kunnen maken. Bovemij Financiële Diensten is een dochteronderneming van Bovemij Holding NV, waardoor het bedrijf op een brede wijze kan opereren.

Doelstellingen Bovemij Financiële Diensten

Bovemij Financiële Diensten heeft een aantal doelstellingen, waaronder het optreden als een specialist in mobiliteitsproducten, op de markt voor consumenten. Daarnaast wil Bovemij Financiële Diensten complete lijnen met kwaliteitsproducten aanbieden, zodat consumenten de mogelijkheid hebben om een uitstekend pakket van verzekeringen samen te stellen. Tenslotte probeert Bovemij Financiële Diensten op een intensieve wijze samen te werken met bijvoorbeeld dealers, autobedrijven en aandeelhouders. De samenwerking van deze partijen leidt tot een verzekeringspolis waar u als consument daadwerkelijk wat aan heeft. Daarnaast kunt u ook voor een aantal andere financiële diensten op een uitstekende manier terecht bij Bovemij Financiële Diensten. Dankzij de transparante wijze van communiceren zijn de lijnen er relatief kort.

4 gedachten over “Bovemij verzekeringen”

 1. NIET AAN BEGINNEN!
  Als er betaald moet worden iz een schade verschuild met zich achter drie weken werkvoorraad!
  Blijven je met een kluitje het riet in sturen en proberen het deze week af te ronde. Kunnen de naam beter wijzigen in BOEVEMIJ.
  Ben benieuwd of ze na t lezen van mijn reviews wel snel reageren.

  BOVEMIJ KENMERK NL1016.0022.9902.1

  Beantwoorden
 2. Ik heb juist zeer goede ervaringen. Mijn auto gestolen en perfect geholpen, zeer netjes te woord gestaan en prima afgehandeld.

  Pluim voor BOVENMIJ EN HUN PERSONEEL.

  Beantwoorden

Plaats een reactie