CZ Direct zorgverzekering

CZ Direct is de online aanbieder van CZ, de verzekeraar die in Nederland ruim 3 miljoen klanten van een goede dekking voorziet. U heeft bij de online aanbieder de mogelijkheid om uw verzekering zelf samen te stellen. Dit zorgt ervoor dat men flink op de kosten kan besparen, om het voordeel vervolgens netjes aan u door te berekenen. U kiest wat dat betreft voor een uitstekende dekkingen en vergoedingen, terwijl u daar aan de andere kant een goedkope premie voor betaalt. CZ Direct zorgt ervoor dat u een betrouwbare, betaalbare en vooral gemakkelijke verzekering af kunt sluiten, gewoon van achter uw computer.

Home / Verzekeraars / CZ Direct zorgverzekering

Online alles regelen

U heeft bij CZ Direct de mogelijkheid om bijna alles zelf te regelen, gewoon van achter de computer. Het zorgt ervoor dat u een declaratie in kan dienen op het moment dat het u uitkomt, of u de mogelijkheid heeft om een vraag te stellen nadat u uit uw werk bent gekomen, of net voordat u er een dagje op uit trekt. U bepaalt voortaan op welk moment u contact op wilt nemen of wanneer u die rekening wilt declareren. Met CZ Direct kunt u bijna alles online regelen, waardoor u de volledige controle heeft over uw zorgverzekering.

Betaal wat je nodig hebt

Daarnaast betaalt u bij CZ Direct alleen premie voor wat u daadwerkelijk nodig heeft. Men biedt u de scherpe basispremie aan en uitstekende vergoedingen, die u uit kunt breiden met de verschillende aanvullende dekkingen die men heeft ontwikkeld. Schat uw eigen risico in en stel op die manier het pakket samen dat zo goed mogelijk bij u past. Bent u momenteel nog elders verzekerd, maar wilt u graag overstappen? Dat is geen probleem, de overstapservice van CZ Direct zorgt ervoor dat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Uw oude verzekering wordt automatisch stopgezet, zodat u voortaan op een voordelige en flexibele manier gebruik kunt maken van uw zorgverzekering.

Plaats een reactie