Das rechtsbijstandverzekering

DAS Rechtsbijstandverzekeringen is gestart in 1963. In die tijd waren zij een van de eersten die hiermee aan de slag gingen. Zij zorgden ervoor dat juridische hulp ook voor de gewone man toegankelijk werd gemaakt. Dit was tot op dat moment lang niet altijd het geval geweest, waardoor het niet altijd zo was dat de persoon met het gelijk de winnende partij bleek. Uit een gevoel van onrecht werd het bedrijf opgericht, dat vervolgens steeds verder is gaan groeien. DAS Rechtsbijstandverzekeringen wist steeds verder te groeien en op die manier meer en meer mensen aan te spreken.

Home / Verzekeraars / Das rechtsbijstandverzekering

Grootste financieel juridische dienstverlener

DAS Rechtsbijstandverzekeringen is tegenwoordig een van de grootste financieel juridisch dienstverleners. Dit komt door het feit dat het bedrijf inmiddels bijna 50 jaar bestaat en altijd aan de weg is blijven timmeren. Zo is men altijd op zoek gegaan naar vernieuwende methoden om ervoor te zorgen dat u uw recht kunt halen. Daarbij is er gewerkt aan een uitstekend netwerk van juridische professionals, die op ieder gewenst moment voor u klaarstaan. Uiteindelijk is DAS Rechtsbijstandverzekeringen uitgegroeid tot een zeer grote speler binnen de markt, die op die manier alsmaar betere resultaten weet te boeken.

Innovatieve oplossingen

DAS Rechtsbijstandverzekeringen is onder andere gegroeid vanwege het feit dat ze altijd op zoek zijn blijven gaan naar nieuwe methoden om ervoor te zorgen dat het recht zegeviert. Zo is het niet alleen een speler die ervoor zorgt dat u met juridisch advies zo sterk mogelijk staat, maar zorgen ze er ook regelmatig voor dat er geen conflict ontstaat. Met de schat aan ervaring die deze verzekeraar heeft zijn ze in staat om problemen al vroeg aan te zien komen. DAS Rechtsbijstandverzekeringen zorgt er graag voor dat het conflict niet ontstaat, aangezien dit het vooral voor u een stuk prettiger maakt.

DAS Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering van DAS kunt u afsluiten op een manier die goed bij u past. Zo heeft u de mogelijkheid om voor drie verschillende pakketten te kiezen. Allereerst is er bijvoorbeeld de ‘budget’ mogelijkheid. U krijgt op die manier een goede dekking bij de meest voorkomende conflicten. Bovendien geldt de dekking bijvoorbeeld bij ontslag en bij werkloosheid, aangezien dit zaken zijn die vooral de laatste tijd steeds vaker voor lijken te komen binnen onze samenleving. Tenslotte heeft u met de rechtsbijstandverzekering van DAS altijd de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met uw verzekeraar.

  • Speciale paketten mogelijk
  • Onbeperkt telefonisch advies
  • Dekking bij ontslag en werkloosheid

Plaats een reactie