De Friesland zorgverzekeraar

De Friesland is een verzekeraar met een heel eigen geluid, zoals we dat gewend zijn van de Friezen zelf. Men is van mening dat de kosten beheersbaar dienen te blijven, terwijl men aan de andere kant altijd streeft naar de best mogelijke kwaliteit. Bij De Friesland maakt men hier duidelijke afspraken over met de verschillende zorgverleners, waardoor u zeker bent van deze ideale combinatie. Bovendien is men doorlopend op zoek naar innovatie en meer stabiliteit qua kosten, waardoor de zorg ook in de toekomst beschikbaar zal blijven, op de manier zoals we dat gewend zijn.

Home / Verzekeraars / De Friesland zorgverzekeraar

Zorg op de Waddeneilanden

De Friesland maakt zich onder andere sterk voor de zorg op de Waddeneilanden, aangezien dat steeds vaker tot problemen leidt. De Friesland combineert de professionele houding met een vleugje starheid zoals we die kennen van de bewoners van de meest noordelijke provincies, waardoor men er in slaagt om uitstekende zorg aan te bieden. Men zorgt ervoor dat de zorg gewoon dicht bij huis beschikbaar blijft, zoals we daar van houden. De Friesland is door heel Nederland actief, maar besteedt wat extra aandacht aan de noordelijke eilanden om ook daar voor een uitstekend pakket te kunnen zorgen.

Goede zorg en service

Bij De Friesland heeft men de klant daadwerkelijk centraal staan, bijvoorbeeld met behulp van de klantenpanels, Zorgbelang en het initiatief ‘Friezen vinden’. Men is doorlopend op zoek naar wat er onder de klanten leeft, om daar op een vlotte en effectieve manier op in te kunnen springen. Wat vindt u de beste behandeling en hoe zit het met de wachttijd of de juiste begeleiding en bejegening? Bij De Friesland is het uw mening die telt, waardoor men erin slaagt om een zorgverzekering aan te bieden die precies zo in elkaar zit als hoe u dat van een goede verzekeraar verwacht.

Plaats een reactie