Dela verzekeringen

Dela is een coöperatieve onderneming die er alles aan doet om u de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet te laten zien. Dit doen ze op een aantal verschillende manieren, waaronder met een uitvaartverzekering. Daarnaast richt de onderneming zich bijvoorbeeld op het begeleiden van de begrafenis of een crematie. Dela zorgt er op die manier voor dat u zich hier in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken, waardoor u zich met andere zaken bezig kan houden. Dela zorgt er op die manier voor dat u met een gerust hart kunt leven en nog niet na hoeft te denken over eventuele gevolgen in de toekomst.

Home / Verzekeraars / Dela verzekeringen

Coöperatieve onderneming

Dela is een coöperatieve onderneming, maar de kans is groot dat dit voor u niet direct duidelijk over zal komen. Het is daarom bijvoorbeeld goed om te weten dat Dela er niet zomaar is om winst te maken. In plaats daarvan wordt er gewerkt aan oplossingen waar u wat aan heeft, die aan de andere kant ook nog eens wat geld opleveren. Dit geld wordt gebruikt om de onderneming gezond te houden en zo ook anderen van dienst te kunnen zijn. Dela is op die manier een uitstekende partner in het begeleiden van bijvoorbeeld uw begrafenis of crematie of het afsluiten van een uitvaartverzekering.

Marktleider in Nederland

Dela is in Nederland marktleider op het gebied van de uitvaartverzekering. Dit betekent dat het een zeer grote speler is, waar u met veel vertrouwen gebruik van kunt maken. Daarnaast is Dela actief in België en horen ze daar ook bij de top van verzekeraars. In totaal kunt u spreken met een medewerker op een van de 200 vestigingen, waardoor ze nooit ver bij u vandaan zitten. Dela is wat dat betreft dus een uitstekende partij voor het afsluiten van uw uitvaartverzekering of het begeleiden van een uitvaart.

Dela overlijdensrisicoverzekering

Een Dela overlijdensrisicoverzekering zorgt ervoor dat uw nabestaanden niet te maken zullen krijgen met financiële problemen, wanneer u komt te overlijden. Met het Dela LeefdoorPlan zorgt u ervoor dat u zelf uw financiële zaken kunt regelen en dat de verzekeraar het na uw overlijden over zal nemen. U kunt zelf bepalen welk bedrag u wilt verzekeren, waardoor u er eenvoudig voor kunt zorgen dat bijvoorbeeld uw hypotheek af te betalen valt. De Dela overlijdensrisicoverzekering zal uitkeren indien u voor de einddatum van de verzekering komt te overlijden en er nog een schuld openstaat.

Dela Uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering van Dela biedt een aantal verschillende voordelen. Zo profiteert u bijvoorbeeld van het feit dat er altijd ruimte is voor uw persoonlijke wensen. Op basis van hun ervaring weten de medewerkers goed wat er mogelijk is, maar de uitvaart zal altijd op basis van uw voorkeuren worden begeleid. Dit betekent dat u er zelf voor kunt kiezen om de uitvaart naar uw wens in te richten, om bijvoorbeeld goed aan de voorkeuren van uw dierbare te voldoen. Dela zorgt daarmee voor een uitvaartverzekering die aan de basis staat van een mooie uitvaart.

Plaats een reactie