Diks verzekeringen

Diks verzekeringen is een onafhankelijke tussenpersoon. Dit betekent dat ze geen enkele financiële of productieve verplichting hebben met welke verzekeraar dan ook. Zij zorgen ervoor dat u de juiste verzekering af kunt sluiten, waarbij u aan de ene kant goed verzekerd bent, maar aan de andere kant in ieder geval niet teveel premie betaalt. Zo heeft u hier zelf minder omkijken naar en kunt u aan de andere kant natuurlijk profiteren van de ruimte kennis en ervaring. Diks verzekeringen probeert er op die manier voor te zorgen dat een ieder op de juiste manier verzekerd is en geen cent teveel betaalt.

Home / Verzekeraars / Diks verzekeringen

Historie van Diks

Diks verzekeringen is opgericht in 1970 en bestaat daarmee meer dan 40 jaar. Het is een onderneming die als het ware stap voor stap gegroeid is. Inmiddels zijn er meer dan 20 mensen werkzaam bij de organisatie, waardoor men in staat is om de verschillende ontwikkelingen op de markt van verzekeringen goed in de gaten te houden. Sinds 1990 zorgt Diks ook daadwerkelijk zelf voor de verzekeringen en dat is een groot succes gebleken. Om die reden kunt u nu voor allerlei uitstekende verzekeringen terecht bij Diks verzekeringen.

Diverse verzekeringen bij Diks

U kunt in principe voor alles op het gebied van verzekeringen terecht bij Diks. Dat betekent dat u hier onder andere een autoverzekering, een opstalverzekering en een inboedelverzekering af kunt sluiten. Daarnaast kunt u ook informatie opvragen over tal van andere verzekeringen en ook op algemene vragen hebben de deskundige medewerkers over het algemeen snel een passend antwoord. Zo kunt u als het ware gebruik maken van een uitgebreide berg met kennis, die men graag voor u inzet. Diks verzekeringen probeert er zo voor te zorgen dat er voor u geen onduidelijkheden bestaan, waardoor u zich goed en breed kunt verzekeren.

Diks Autoverzekering

Diks is ooit begonnen met de autoverzekering, waardoor men zeer goed gespecialiseerd is in dit gebied. Men kan er u alles vertellen over de autoverzekering, waardoor het verstandig is om uw vragen eens tot deze onderneming te richten. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de medewerkers voor u op zoek te laten gaan naar de beste autoverzekering voor uw auto. U kunt dit doen aan de hand van uw eigen gegevens en uw wensen. Er worden bij Diks verzekeringen meer dan 70 aanbieders vergeleken, waardoor er aan het eind een autoverzekering uit komt die goed past bij uw voorkeuren op dit gebied.

Diks oldtimerverzekering

De Diks oldtimerverzekering is een van de oudsten van Nederland. Het bedrijf richt zich al meer dan 20 jaar op deze categorie auto’s, waardoor we kunnen spreken van een meer dan uitgebreide ervaring. Het mooie hiervan is natuurlijk dat men als geen ander weet wat er van belang is binnen een dergelijke verzekering. Zo kunt u van een uitstekende dekking profiteren, maar bestaan er aan de andere kant bijvoorbeeld ook mogelijkheden om de verzekering goed aan te laten sluiten bij uw persoonlijke wensen. Wat dat betreft is het verstandig om in ieder geval eens navraag te doen naar de Diks oldtimerverzekering.

Diks Bromfietsverzekering

De bromfietsverzekering is in Nederland verplicht, waardoor het verstandig is om naar het aanbod van Diks te kijken. Hier kiest u namelijk voor een voordelige scooterverzekering, die aan de andere kant toch heel goed in elkaar zit. Daarnaast kunt u gebruik maken van het internet om de premie te berekenen en de verzekering ook direct af te sluiten. Wat dat betreft is het heel eenvoudig en bent u direct goed verzekerd. De Diks bromfietsverzekering gaat direct is, waardoor u er meteen na het afsluiten op kunt springen en een stuk kunt gaan rijden, om ervan te gaan genieten.

Diks Fietsverzekering

Met een fietsverzekering zorgt u ervoor dat uw fiets goed verzekerd is, net als hoe u dat bij uw auto of uw inboedel doet. De fietsen zijn steeds vaker van een uitstekende kwaliteit, waardoor ook de waarde hiervan toeneemt. Het is om die reden verstandig om een goede verzekering af te sluiten en er op die manier voor te zorgen dat u de financiële risico’s af kunt dekken. Met de Diks fietsverzekering bent u goed verzekerd tegen een aantal belangrijke zaken, terwijl de kosten aan de andere kant heel erg meevallen.

Diks Inboedelverzekering

Aan de hand van een inboedelverzekering van Diks kunt u ervoor zorgen dat uw spullen in ieder geval goed verzekerd zijn. Wanneer u ergens gaat wonen koopt u mooie meubels en handige apparatuur. Het is dan natuurlijk prettig wanneer deze goed verzekerd zijn, aangezien u op die manier zeker weet dat u financieel zo min mogelijk risico hoeft te lopen. Eventuele schade valt op die manier vaak een stuk beter te overzien.

Diks Motorverzekering

Met de Diks motorverzekering kunt u er op een voordelige manier voor zorgen dat u goed verzekerd bent. U kunt hierbij kiezen voor de reguliere dekking, maar het is aan de andere kant ook mogelijk om voor de aanvullende modules te kiezen. In dat geval kunt u denken aan een dekking voor mensen die achterop zitten, of een verhaalservice. In dat geval zal men de schade voor u verhalen bij de tegenpartij. U kunt de Diks motorverzekering op die manier zelf vormgeven, waardoor deze goed aan zal sluiten bij uw wensen op dit gebied.

Diks Opstalverzekering

Met een goede opstalverzekering van Diks zorgt u ervoor dat u goed verzekerd bent tegen de schade die aan uw woonhuis kan ontstaan. Wanneer er sprake is van hevig weer kan het gebeuren dat er een boom omwaait. In dat geval kan er flinke schade ontstaan aan uw woning, die u over het algemeen niet zomaar zelf kunt vergoeden. U dient dan een goede opstalverzekering te hebben, die de kosten zal vergoeden.

1 gedachte over “Diks verzekeringen”

  1. Waardeloos, niet verzekeren bij deze tussenpersoon.
    Absolute afrader! Mijn moter was gestolen ondanks dat deze voorzien was van 2 ART 5 motersloten en een goedgekeurd alarmsysteem.
    Gelukkig is mijn moter de volgende dag door de politie teruggevonden, wel met een schade van circa € 3.000. Diks (die weer namens Voogd en Voogd) als intermediair functioneert, wilt geen enkele medewerking verlenen om de schade te verhalen op de verzekeraar omdat ze zich beroepen op een clausule in de algemene voorwaarden. Hierin staat dat je een certificaat voor het alarm moet hebben.
    Nagevraagd bij Motoport de installateur en bij andere verzekeraars. Het schijnt ongehoord te zijn om dit als eis te hebben, laat staan zich daarop te beroepen. Komt bij 1% van de verzekeraars voor, Diks dus. Voogd & Voogd dus, daar moet je niet verzekeren. Ze keren niet uit, verzekeren heeft zo geen zin natuurlijk. Ben ook nergens gewezen bij het afsluiten van deze verzekering op deze “kleine lettertjes”. Gr. Jelle.

    Beantwoorden

Plaats een reactie