Europeesche Verzekeringen

U kunt bij de Europeesche Verzekeringen terecht voor een scala aan aantrekkelijke verzekeringen. U kunt hierbij kiezen uit drie verschillende categorieën, te weten ‘reizen’, ‘vervoer en verblijf’ en ‘vrije tijd’. Deze verzekeraar zorgt met het uitgebreide aanbod voor de mogelijkheid om meerdere verzekeringen af te sluiten en zo te profiteren van een aantrekkelijk lage premie. Verder staat Europeesche Verzekeringen te boek als een zeer betrouwbare verzekeraar, waar u goed terecht kunt voor uiteenlopende verzekeringen.

Home / Verzekeraars / Europeesche Verzekeringen

Annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen

Allereerst kunt u bij Europeesche Verzekeringen terecht voor een annuleringsverzekering. Dit is onder andere aantrekkelijk vanwege het feit dat deze aanbieder in 2009 en 2010 is gekozen als beste reisverzekeraar. U weet op die manier in ieder geval zeker dat u aan het juiste adres bent voor uw verzekering. Verder zorgt Europeesche Verzekeringen voor een extra vergoeding wanneer u vertraging heeft met de bus, trein of het vliegtuig. Dit geldt voor alle reizen die u maakt met de bus, trein of het vliegtuig. Het is mogelijk om een lastminute boeking te verzekeren en er op die manier voor zorgen dat u te allen tijde een bepaalde reis kunt annuleren. U kunt zo met een gerust hart een boeking doen, aangezien de Europeesche Verzekeringen voor een compensatie zal zorgen wanneer u onverhoopt toch niet weg kunt.

Vervoer bij Europeesche Verzekeringen

Daarnaast kunt bij Europeesche Verzekeringen terecht voor een aantal verzekeringen met betrekking tot het vervoer. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een bootverzekering of een caravanverzekering. Ook binnen deze verzekeringen kunt u zelf kiezen voor een bepaalde uitgebreidheid van de dekking. Zo kunt u er aan de ene kant voor zorgen dat u niet teveel betaalt, terwijl u aan de andere kant de mogelijkheid heeft om voor een zeer uitgebreide verzekering te kiezen. Wat dat betreft kunt u bij de Europeesche Verzekeringen eigenlijk alle kanten op en zal de verzekering op die manier goed aansluiten bij uw wensen.

Tenslotte is het natuurlijk een goed idee om de verschillende verzekeringen met elkaar te combineren. Op die manier kunt u er namelijk voor zorgen dat u uiteindelijk zo min mogelijk premie betaalt. De Europeesche Verzekeringen biedt namelijk een leuke korting op de premie wanneer u voor meerdere verzekeringen van deze aanbieder kiest.

Europeesche Bootverzekering

De bootverzekering van de Europeesche Verzekeringen zorgt voor een dekking voor uw sloep, motorboot of zeiljacht. Het is dan ook niet zo van belang welk type boot u vaart, aangezien u er op deze manier gewoon voor kunt zorgen dat uw vaartuig goed verzekerd is. Dit betekent dat u met een gerust hart het water op kunt en kan gaan genieten van de mooie momenten. Wanneer er onverhoopt wat mis mocht gaan staat de Europeesche Verzekeringen u bij met een uitstekende dekking. Zo loopt u veel minder risico en kunt u optimaal genieten van uw tijd op het water.

Europeesche Caravanverzekering

De caravanverzekering van de Europeesche Verzekeringen biedt u dekking in zowel Nederland als de rest van Europa. Dit betekent dat u er met het hele gezin op uit kunt trekken om de mooiste plekjes te gaan ontdekken. U weet daarbij in ieder geval zeker dat u goed verzekerd bent, waardoor u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Bovendien kunt u de caravanverzekering van de Europeesche Verzekeringen natuurlijk zelf configureren, om ervoor te zorgen dat deze goed past bij uw specifieke wensen.

Plaats een reactie