FBTO verzekeringen

FBTO is een relatief jonge verzekeraar, waar u profiteert van het feit dat er op een heel innovatieve manier naar verzekeren wordt gekeken. Zo zijn ze bij deze verzekeraar bijvoorbeeld van mening dat u de meeste gevallen gewoon zelf uit kunt voeren, waardoor het mogelijk is om flink op de kosten te besparen. U kunt bij FBTO dan ook een groot aantal zaken via het internet regelen, waardoor het voor hen niet nodig is om een groot aantal mensen in dienst te nemen. Uiteraard bent u uiteindelijk degene die hiervan profiteert. De premie is relatief laag.

Home / Verzekeraars / FBTO verzekeringen

Zelf verzekering samenstellen bij FBTO

Bij FBTO bent u bovendien niet afhankelijk van de pakketten die er voor u worden samengesteld. In plaats daarvan kunt u zelf kijken naar de onderdelen binnen een verzekering die u het meeste aanspreken. U kunt er vervolgens voor kiezen om juist die elementen mee te nemen in uw verzekering. Op die manier betaalt u in ieder geval niet voor zaken die u toch niet gebruikt. De verzekeringen van FBTO zijn op die manier over het algemeen heel voordelig samen te stellen en kennen een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Dialoog met FBTO

Ten derde houdt FBTO om nauw in contact te staan met haar klanten. U kunt er om die reden voor kiezen om mee te praten over de manier waarop de verzekeraar met bepaalde claims omgaat. Dit is er voor bedoeld om duidelijk te krijgen wat u van de verzekeraar verwacht. Daarnaast hoopt FBTO er op die manier natuurlijk voor te zorgen dat ze hun dienstverlening aan kunnen passen op de punten waar de praktijk aangeeft dat het beter kan. Uiteindelijk kunt u hier bij FBTO van profiteren door gebruik te maken van een van de verzekeringen die aan de hand van deze input is verbeterd.

FBTO Autoverzekering

De autoverzekering van FBTO is onder andere aantrekkelijk vanwege het feit dat u kunt profiteren van een zeer royale regeling met betrekking tot het vergoeden van de kosten van een schade bij total loss. De regeling geldt zowel voor nieuwe als voor tweedehands auto’s. U kunt er op die manier voor zorgen dat u in ieder geval de aanschafwaarde van de auto ontvangt wanneer u te maken krijgt met een aanrijding en uw auto total loss verklaard wordt. De autoverzekering van FBTO is op die manier heel aantrekkelijk voor zowel mensen met een nieuwe als met een tweede hands auto.

FBTO Zorgverzekering

Met de zorgverzekering van FBTO kunt u zelf bepalen wie u kiest als zorgverlener. Dit is vooral interessant wanneer u graag bij u in de buurt geholpen wilt worden. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk dat u al bij een bepaalde zorgverlener loopt, waar u erg tevreden over bent. U heeft dan natuurlijk niet de behoefte om te wisselen en op die manier met een nieuwe zorgverlener in aanraking te komen. In plaats daarvan kunt u gewoon bij uw huidige zorgverlener blijven, ook wanneer u uw huidige verzekering oversluit.

 • Zorgverzekering zelf samenstellen
 • Wisselen van zorgverlener niet nodig
 • Extra paketten hele jaar door uit- en aanzetten.

FBTO Uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering van FBTO stelt u in staat om zelf uw wensen door te geven met betrekking tot de uitvaart. Dit zorgt ervoor dat u de uitvaart krijgt die u zelf wenst, zonder dat uw nabestaanden voor de kosten op hoeven te draaien. Nu is dit iets dat nabestaanden over het algemeen graag voor u betalen, maar het is natuurlijk nog een stuk prettiger wanneer u zich hier gewoon zelf voor verzekerd.

 • Een uitvaart zoals u het wilt
 • Minder risico op onderverzekering
 • Optierecht, verhoging premie elk jaar mogelijk

FBTO Reisverzekering

Met de reisverzekering van FBTO kunt u er niet alleen voor kiezen om uw gehele gezin te verzekeren, maar kunt u daarnaast ook nog een aantal andere reisgenoten verzekeren. Dit betekent bijvoorbeeld dat u met vrienden op vakantie kunt, zonder dat u daar extra kosten voor hoeft te maken. Het is op die manier bijvoorbeeld heel leuk om eens een weekend weg te gaan met vrienden, wanneer de kinderen groot genoeg zijn om eventjes voor zichzelf te zorgen.

FBTO Rechtsbijstandverzekering

Met de rechtsbijstandsverzekering van FBTO betaalt u in ieder geval nooit teveel. Net als bij de andere verzekeringen van deze verzekeraar kunt u namelijk precies aangeven wat u nodig heeft met betrekking tot de dekking. Zo kunt u zich verzekeren tegen de zaken waar u mee te maken verwacht te krijgen. Dit betekent aan de andere kant vooral dat u niet hoeft te betalen voor zaken waar u verder toch niets aan heeft of nooit mee te maken kan krijgen.

FBTO Opstalverzekering

De opstalverzekering van FBTO zorgt ervoor dat uw woning in ieder geval goed verzekerd is. Het gaat hierbij om een verzekering tegen schade die bijvoorbeeld door brand of storm veroorzaakt kan worden. Over het algemeen gaat het al snel om aanzienlijke bedragen, waardoor het niet alleen verstandig is om een dergelijke verzekering af te sluiten, maar veel kredietverstrekkers dit ook verplichten aan mensen die een hypotheek af willen nemen.

 • Gratis Schadeservice
 • Schadeherstelservice dag en nacht bereikbaar
 • Tijdens verhuizing ook verzekerd

FBTO Inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering hoeft u niet langer lijsten bij te houden van de spullen die in de woning staan. In het verleden was dit wel van belang, om ervoor te zorgen dat u tegen de juiste waarde verzekerd was. FBTO is van mening dat dit vooral een hoop papierwerk met zich meebrengt waar u over het algemeen niet op zit te wachten. Ze hebben er daarom voor gekozen om de verzekerde waarde zo in te stellen dat u hier doorgaans ruim voldoende aan heeft. De inboedelverzekering van FBTO zal op die manier altijd voldoende uitkeren wanneer er daadwerkelijk een keer wat aan de hand is.

 • Standaard dekking tot €150.000,-
 • Ook bij verhuizing verzekerd
 • Persoonlijke online omgeving

FBTO Aansprakelijkheidsverzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO zorgt u ervoor dat u wereldwijd profiteert van een goede dekking tegen schade die u aan derden toebrengt. Het maakt daarbij niet uit of dit binnen- of buitenshuis gebeurt. Wat dat betreft is de dekking van deze verzekering uitstekend en hoeft u zich dus eigenlijk helemaal nergens meer zorgen om te maken. Zelfs wanneer u in het buitenland schade aan iemand toebrengt wanneer u op straat loopt kunt u gebruik maken van de verzekering.

 • Studerende kinderen die uitwonen zijn meeverzekerd
 • Dekking is wereldwijd
 • Schade door huisdieren meeverzekerd

Plaats een reactie