Interpolis verzekeringen

Interpolis is een grote speler die actief is met een aantal verschillende verzekeringen. Particulieren en bedrijven hebben er de mogelijkheid om schade-, zorg- en levensverzekeringen af te sluiten. Particuliere verzekeringen lopen via de Rabobank, waar de verzekeraar een goede samenwerking mee heeft. Dit biedt u als klant de mogelijkheid om het financiële advies zoveel mogelijk geïntegreerd te ontvangen en vorm te geven. Interpolis geeft u graag inzicht in de mogelijkheden om eventuele schades of kostenposten te voorkomen, waardoor men verder gaat dan een reguliere verzekeraar.

Home / Verzekeraars / Interpolis verzekeringen

Onderdeel van Achmea

Interpolis maakt onderdeel uit van Achmea, net als een aantal andere bekende verzekeraars. Voorbeelden hiervan zijn Centraal Beheer Achmea en Zilveren Kruis Achmea, maar bijvoorbeeld ook FBTO. Dankzij de verschillende divisies is Achmea in staat om de verschillende merken op een goede manier in de markt te zetten en u als consument goed te verzekeren. U kiest met Interpolis voor een heldere verzekering, ook al zal deze doorgaans niet de laagste premie opleveren. U bent goed verzekerd, maar u betaalt daar aan de andere kant een premie voor die past bij een sterk merk als Interpolis of de Rabobank.

Preventie door Interpolis

Om de premie te drukken en zelf op de kosten te letten maakt Interpolis gebruik van de preventiewinkel. Dit is een online winkel met daarin producten en toepassingen, die u de mogelijkheid bieden om eventuele problemen te voorkomen. U kunt een preventiecheck uit laten voeren of gebruik maken van daadwerkelijk preventieve middelen. De verzekeraar probeert het aantal schadegevallen hiermee terug te dringen. Dat levert een financieel voordeel op, maar zorgt er daarnaast voor dat consumenten minder vaak met schade te maken zullen krijgen. Wat dat betreft is Interpolis een zeer interessante verzekeraar, die duidelijk een stapje extra wenst te doen.

Plaats een reactie