London verzekeringen

London Verzekeringen is in Nederland niet direct een bekende naam, maar dat neemt niet weg dat men al meer dan 160 jaar ervaring heeft met verzekeren. Men neemt op basis daarvan een vooraanstaande positie in, die men graag gebruikt om u op een uitstekende manier van dienst te zijn. Bij London staat men bekend om de particuliere schadeverzekeringen die men tegen heel scherpe premies aan kan bieden.

Home / Verzekeraars / London verzekeringen

Assurantietussenpersonen en gevolmachtigden

London werkt met een netwerk van assurantietussenpersonen en gevolmachtigden. Men zorgt er op die manier voor dat men de adviezen met betrekking tot de verzekeringen op een heel degelijke manier in de hand kan houden, wat de kwaliteit duidelijk ten goede komt. Een verzekering vraagt volgens London om een deskundig advies en een persoonlijke service, zodat u een verzekering af kunt sluiten die zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen en de mogelijkheden vanuit de verzekeraar. Men slaagt er dankzij het uitstekende netwerk en volledige digitalisatie in om korte doorlooptijden te realiseren en zoveel mogelijk foutloos te werken.

Deel van de Allianz Groep

Ondanks dat we de naam van London Verzekeringen hier niet zo goed kennen maakt men onderdeel uit van een enorm grote verzekeraar, die wereldwijd actief is. De Allianz Groep is actief in meer dan 70 landen en werkt met 170.000 medewerkers aan uitstekende producten. U profiteert van een van de meest grote verzekeraars ter wereld, waardoor men de dekkingen tegen een heel scherpe premie aan kan bieden. U bent er bij London Verzekeringen zeker van dat men een uitgebreide kennis en ervaring weet te combineren met een specifieke aanpak en aandacht voor uw persoonlijke situatie.

Plaats een reactie