× Scooterverzekering Fietsverzekering Autoverzekering Woonverzekering Inboedelverzekering Opstalverzekering Reisverzekering Rechtsbijstandverzekering Aansprakelijkheidsverzekering Huisdierenverzekering Uitvaartverzekering Zorgverzekering Motorverzekering

Loyalis verzekeringen

Loyalis is de verzekeraar op het gebied van aanvullende inkomenszekerheid, naast de collectieve pensioenregeling van de overheid. Men is daarnaast actief binnen het onderwijs en de bouw. De producten en diensten van Loyalis sluitenaan op de wettelijke regelingen, zoals die binnen de verschillende bedrijfstakken actief zijn. Ook kent men bij Loyalis de behoeften van werknemers, werkgevers en de sociale partners, waardoor het mogelijk is het aanbod hier op af te stemmen.

Bezoek Loyalis verzekeringen

Gemak en lage kosten

Het is bij Loyalis vooral de combinatie van gemak en lage kosten die veel verzekerden aan weet te spreken. Loyalis zorgt ervoor dat werkgevers geen omkijken hebben naar hun financiële verzekeringen, terwijl werknemers op een transparante wijze inzicht krijgen in uw situatie. U kunt als werknemer gebruik maken van Loyalis, bijvoorbeeld op het moment dat u uw pensioen of inkomen bij arbeidsongeschiktheid aan wenst te vullen. Wilt u uw AOW aanvullen, of wellicht het inkomen van uw partner aanvullen op het moment dat u komt te overlijden? In al deze gevallen is Loyalis een interessante verzekeraar, die zich heel duidelijk in deze verzekeringen heeft gespecialiseerd.

Deskundig en betrouwbaar

Bijkomend voordeel van een verzekeraar als Loyalis is dat men er deskundig en betrouwbaar is, door zich heel specifiek toe te leggen op deze branches en verzekeringen. Uiteraard is Loyalis in het bezit van de juiste vergunningen en ISO-certificaten, waardoor u er kunt rekenen op een goede service. Loyalis is daarnaast de aanbieder van producten voor werkgevers, waar bijvoorbeeld het financieel risico van de WGA onderdeel van uitmaakt. Loyalis richt zich op de inkomenszekerheid van werknemers, maar doet dat zowel via de werkgevers als de werknemers zelf en kan hier op een flexibele wijze mee omgaan.

  • Een verzekeringsmaatschappij die slechts de eigen kapitaalpositie hoog in het vaandel heeft. Verder onzorgvuldig en communicatief slecht. Empathie is ook afwezig. Administratief lijkt een rommeltje.

  • Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Met onze vergelijkers helpen wij u graag bij het afsluiten van de goedkoopste en beste verzekering.

    qshops logocomodo logo