Loyalis verzekeringen

Loyalis is de verzekeraar op het gebied van aanvullende inkomenszekerheid, naast de collectieve pensioenregeling van de overheid. Men is daarnaast actief binnen het onderwijs en de bouw. De producten en diensten van Loyalis sluitenaan op de wettelijke regelingen, zoals die binnen de verschillende bedrijfstakken actief zijn. Ook kent men bij Loyalis de behoeften van werknemers, werkgevers en de sociale partners, waardoor het mogelijk is het aanbod hier op af te stemmen.

Home / Verzekeraars / Loyalis verzekeringen

Gemak en lage kosten

Het is bij Loyalis vooral de combinatie van gemak en lage kosten die veel verzekerden aan weet te spreken. Loyalis zorgt ervoor dat werkgevers geen omkijken hebben naar hun financiële verzekeringen, terwijl werknemers op een transparante wijze inzicht krijgen in uw situatie. U kunt als werknemer gebruik maken van Loyalis, bijvoorbeeld op het moment dat u uw pensioen of inkomen bij arbeidsongeschiktheid aan wenst te vullen. Wilt u uw AOW aanvullen, of wellicht het inkomen van uw partner aanvullen op het moment dat u komt te overlijden? In al deze gevallen is Loyalis een interessante verzekeraar, die zich heel duidelijk in deze verzekeringen heeft gespecialiseerd.

Deskundig en betrouwbaar

Bijkomend voordeel van een verzekeraar als Loyalis is dat men er deskundig en betrouwbaar is, door zich heel specifiek toe te leggen op deze branches en verzekeringen. Uiteraard is Loyalis in het bezit van de juiste vergunningen en ISO-certificaten, waardoor u er kunt rekenen op een goede service. Loyalis is daarnaast de aanbieder van producten voor werkgevers, waar bijvoorbeeld het financieel risico van de WGA onderdeel van uitmaakt. Loyalis richt zich op de inkomenszekerheid van werknemers, maar doet dat zowel via de werkgevers als de werknemers zelf en kan hier op een flexibele wijze mee omgaan.

4 gedachten over “Loyalis verzekeringen”

 1. Een verzekeringsmaatschappij die slechts de eigen kapitaalpositie hoog in het vaandel heeft. Verder onzorgvuldig en communicatief slecht. Empathie is ook afwezig. Administratief lijkt een rommeltje.

  Beantwoorden
  • Beste Juud,
   Je hebt helemaal gelijk! Loyalis blijkt een zeer slechte partner te zijn als je al vele jaren betaald voor een AOV en die dan nodig hebt. Betalen minimaal of zelfs helemaal niet. Beantwoorden zelfs vele weken lang geen enkele email. Kortom: Onacceptabel zoals zij met klanten omgaan en weggegooid geld (de premie van tientallen jaren) !!

   Beantwoorden
 2. Zeer slechte verzekeraar m.b.t. Arbeidsongeschiktheidsverzekering.
  Tientallen jaren flink premie betaald, echter, nu het op uitbetalen aankomt ( edeeltelijk arbeidsongeschikt) wordt er NIETS betaald. Ze rekenen bij Loyalis zeer dubieus en enkel in HUN voordeel. Ben van 35 uur/week naar 18 uur gegaan aangezien ik gedeeltelijk arbeidsongeschikt werd. Nu telt Loyalis ook de WIA uitkering bij mijn inkomsten; tja, daar heeft elke medewerker recht op bij volledig of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid. Conclusie: Loyalis hoeft nagenoeg NOOIT iets uit te betalen en strijken dus jarenlange winst op! Ook de klantenservice (je mag het zo niet noemen want ze reageren NERGENS op gedurende maanden) is waardeloos te noemen. U bent gewaarschuwd als u met Loyalis in zee wilt gaan!

  Beantwoorden
 3. Op dit moment (september 2023) vindt nog steeds beoordeling plaats (men noemt het ‘vier-ogen-controle’) van mijn situatie. De uitslag ervan zou eerst op 4 augustus 2023 komen. Dat werd verschoven naar 31 augustus 2023. Oorzaak: veel werk en personeelstekort (volgens Loyalis).
  Na 31 augustus inmiddels drie keer telefonisch contact gehad over de stand van zaken. Drie keer hetzelfde antwoord: men is ermee bezig en u ontvangt deze week het antwoord. Het antwoord komt gewoon niet. Inmiddels is het 11 september 2023. Klagen daarover doet men nog steeds af met drukte en personeelstekort.
  Ben zeer benieuwd wat straks de uitslag zal zijn. Gezien alle negatieve geluiden hier, houd ik mijn hart vast. Jarenlang de premie opgestreken en nu mag blijken of het de moeite waard is geweest. Wordt vervolgd!

  Beantwoorden

Plaats een reactie