Meeus Verzekeringen

Bij Meeus Verzekeringen heeft men meer dan 80 jaar ervaring, aangezien de geschiedenis terug gaat tot in 1927. In dat jaar was het de heer Meeus die zijn eigen adviesbureau startte. Inmiddels werken er duizenden werknemers en heeft men een schat aan ervaring opgedaan. Men weet als geen ander wat u van een verzekeraar verwacht en hoe een goede dekking in elkaar dient te zitten. U kunt er een verzekering afsluiten op het gebied van wonen, werken en leven. Daarnaast is men bij Meeus Verzekeringen specialist op het gebied van hypotheken en uw pensioen.

Home / Verzekeraars / Meeus Verzekeringen

Tussenpersoon en bemiddeling

Meeus Verzekeringen is een van de grootste tussenpersonen in Nederland, op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Men is ervan overtuigd dat bemiddeling de beste weg naar een scherpe premie en een uitstekende dekking betekent. Men zorgt ervoor dat u het beste product uit de markt kunt krijgen, uiteraard tegen een zo scherp mogelijke prijs. Dit zorgt ervoor dat u nooit teveel betaalt voor uw dekking. Bij Meeus Verzekeringen maakt men goede afspraken met de verschillende verzekeraars, om als tussenpersoon op te komen voor de belangen die u heeft met betrekking tot financiële producten en diensten.

Regionaal en nationaal

Meeus Verzekeringen is er in de tientallen jaren die men actief is in geslaagd om meer dan 400.000 particuliere en 50.000 zakelijke klanten aan zich te binden. Dat geeft op een heel mooie manier aan dat men een grote landelijke speler is, terwijl men aan de andere kant graag werkt vanuit de regio. Dit zorgt ervoor dat de verzekeringen een persoonlijk karakter krijgen, waardoor ze u precies aan kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Wist u dat Meeus Verzekeringen de landelijke ervaring gebruikt om op regionaal niveau verzekeringen en andere financiële producten aan te bieden waar u echt wat aan heeft?

Plaats een reactie