OHRA verzekeringen

OHRA bestaat als verzekeraar al meer 80 jaar en heeft wat dat betreft dan ook een meer dan uitgebreide ervaring. Het is een uitstekende verzekeraar, waar u terecht kunt voor verschillende verzekeringen. In totaal heeft de verzekeraar ongeveer 800.000 klanten en is het daarmee met recht een grote speler binnen deze markt. Het is een onderdeel van de Delta Lloyd Groep, maar werkt op een heel directe manier aangezien er zo min mogelijk gebruik gemaakt wordt van tussenpersonen. Zo profiteert u bij OHRA van een scherpe premie en zijn de voorwaarden over het algemeen erg goed duidelijk.

Home / Verzekeraars / OHRA verzekeringen

Totaalverzekeraar en bankproducten

OHRA is een totaalverzekeraar. Dit betekent dat u hier terecht kunt voor een groot aantal verschillende verzekeringen. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om hier een rechtsbijstandverzekering of een reisverzekering af te sluiten, maar kunt u er daarnaast ook terecht voor een uitvaartverzekering, inboedelverzekering of een zorgverzekering. Door de verschillende verzekeringen met elkaar te combineren kunt u profiteren van een aantal voordelen. De verzekeraar zal er namelijk op letten dat u geen dubbele dekkingen afsluit en dat u aan de andere kant niet teveel betaalt voor de verschillende verzekeringen. Het is om die reden heel aantrekkelijk om uw verzekeringen bij OHRA af te sluiten.

OHRA is eigenlijk nog meer dan een verzekeraar. De organisatie richt zich namelijk niet alleen op verzekeringen, maar is daarnaast ook op andere vlakken actief binnen de financiële wereld. Zo kunt u hier bijvoorbeeld kiezen voor diverse bankproducten en is het mogelijk om er een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten.

Dit zijn producten die heel duidelijk in verband te brengen zijn met het financiële verkeer, waardoor de verzekeraar zich weet te onderscheiden van andere aanbieders. Uiteraard zorgt OHRA ervoor dat het op alle gebieden een heel scherpe premie neer weet te zetten en aan de andere kant aantrekkelijke voorwaarden te bieden heeft.

OHRA Autoverzekering

Een autoverzekering is verplicht voor iedereen die de openbare weg op wil. Dit betekent echter niet dat u veel kosten hoeft te maken voor uw verzekering. In plaats daarvan kunt u er voor kiezen om naar het aanbod van OHRA te kijken, aangezien u op die manier een hoop premie kunt besparen.

Aan de andere kant profiteert u wel van het feit dat de autoverzekering van OHRA u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij zal staan. Zo komt u nooit echt in de problemen en weet u daarnaast zeker dat OHRA er ook in het buitenland voor u is. Daar is het bijvoorbeeld mogelijk om een noodreparatie langs de weg uit te laten voeren, zodat u direct weer verder kunt.

OHRA Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering van OHRA biedt u de mogelijkheid om het ongeluk uit een klein hoekje de das om te doen. Dit kan gemakkelijk voor vervelende problemen zorgen, waardoor het heel interessant is om daar een verzekering voor af te sluiten. Op die manier kunt u er namelijk voor zorgen dat u financieel in ieder geval geen risico loopt.

Met de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA kiest u namelijk voor een verzekering voor het hele gezin. Zo kunt u uw kinderen gerust ergens anders laten spelen en hoeft u zich financieel geen zorgen te maken over die mooie vaas die per ongeluk omgestoten kan worden.

OHRA Huisdierenverzekering

De huisdierenverzekering zit ontzettend uitgebreid in elkaar en biedt u daarnaast een hoop flexibiliteit. Zo kunt u alle honden en katten verzekeren, ongeacht het ras. Wat dat betreft kunt u dus altijd bij OHRA terecht en zullen zij zorgen voor een goede verzekering. U weet op die manier in ieder geval zeker dat uw huisdier goed verzekerd is, waardoor u uw hond of uw kat de beste zorg kunt garanderen. Dit lijkt overigens vanzelfsprekend, maar zonder verzekering lopen de kosten vaak hoog op en is het in een aantal gevallen dan ook lastig om voor de beste zorg te zorgen.

OHRA Inboedelverzekering

De inboedelverzekering van OHRA is er niet alleen om voor een vergoeding van uw gestolen of verloren gegane producten te zorgen. OHRA wil er namelijk ook graag voor zorgen dat de diefstal of andere schade niet plaats zal vinden. Om die reden biedt de verzekeraar iedereen die zorgt voor inbraakpreventie een korting van 20%. Dit betekent dat u op die manier kunt besparen op de kosten van uw verzekering.

OHRA Overlijdensrisicoverzekering

De overlijdensrisicoverzekering van OHRA zorgt voor een hoop zekerheid met betrekking tot uw financiële situatie. Wanneer u onverhoopt komt te overlijden kan het namelijk zijn dat uw nabestaanden deze schuld af moeten gaan lossen. Met de overlijdensrisicoverzekering van OHRA kunt u dit voorkomen, waardoor de verzekering ook een goed alternatief is voor die bij uw eigen bank. U kunt zo vaak gemakkelijk honderden euro’s besparen.

OHRA Rechtsbijstandverzekering

Met de rechtsbijstandsverzekering profiteert u van de kennis van meer dan 400 juristen. Dit betekent dat er een enorm leger aan professionals klaarstaat om u van dienst te zijn. Op die manier kunt u uw recht halen en hoeft u zich zelf niet te verdiepen in de verschillende procedures. Het mooie van dit grote aantal specialisten is dat er altijd iemand tussen zal zitten die gespecialiseerd is in het vakgebied dat u nodig heeft. OHRA kan u met de rechtsbijstandverzekering zo in contact brengen met de juiste juristen, waardoor u de mogelijkheid heeft voor een goede verdediging te zorgen wanneer u te maken krijgt met een vervelend conflict of een ander probleem dat om een juridische oplossing vraagt.

OHRA Reisverzekering

U kunt bij OHRA kiezen voor een reisverzekering op basis van uw eigen wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een speciale dekking voor een wintersportreis of een stedentrip. Het mooie hiervan is dat OHRA voor u heeft uitgezocht hoe de voorwaarden het best samen kunnen worden gesteld. U profiteert zo van een totaalpakket aan voorwaarden die goed passen bij de reis die u gaat maken.

OHRA Uitvaartverzekering

De OHRA uitvaartverzekering biedt een hoop voordelen en flexibiliteit. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de hoogte van het verzekerde bedrag bepalen. Uiteraard zal de premie hoger worden wanneer u een groter bedrag wilt laten verzekeren, waardoor u zelf de mogelijkheid heeft om te bepalen wat u hier aan uit wil geven. U kunt de uitvaartverzekering van OHRA op die manier zo goedkoop of duur maken als u zelf wilt.

OHRA Zorgverzekering

De zorgverzekering van OHRA zit heel doordacht in elkaar. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de OHRA vergoedingenwijzer en kunt u op die manier precies zien waar u recht op heeft. Het mooie hiervan is onder andere dat u precies weet wat u wel en niet vergoed zal krijgen.

Plaats een reactie