Onna Onna verzekeringen

Onna Onna is een relatief jonge verzekeraar die het graag anders aanpakt. Waar traditionele verzekeraars zich graag verschuilen achter voorwaarden en de risico’s zo min mogelijk zelf dragen, gaat Onna Onna daar op een heel transparante manier mee om. Men richt zich specifiek op vrouwen, maar ook als man kunt u er een verzekering afsluiten. Het is een online verzekeraar die in korte tijd tienduizenden klanten aan zich heeft weten te binden.

Home / Verzekeraars / Onna Onna verzekeringen

Eenvoudig en snel

Het mooie van Onna Onna is dat men er op een heel eenvoudige en snelle manier werkt. De voorwaarden zijn er duidelijk en begrijpelijk, zodat u precies weet wat er wel en niet binnen de dekking valt. Heeft u toch nog vragen over de polis of wellicht een bepaalde vergoeding? Dan krijgt u altijd meteen iemand aan de lijn op het moment dat u de verzekeraar belt, zonder dat u eerst door lange menu’s en wachttijden heen hoeft te worstelen.

Uiteraard houdt Onna Onna daarnaast van suggesties, om de dienstverlening nog verder te verbeteren.

Verzekeringen voor vrouwen

U heeft bij Onna Onna allereerst de mogelijkheid om een autoverzekering, voor vrouwen, af te sluiten. Men richt zich op vrouwen, omdat die doelgroep het best past bij de eigen waarden en normen. Dat neemt niet weg dat u er ook als man een verzekering af kunt sluiten.

Sluit de autoverzekering af, of ga op zoek naar een inboedelverzekering, opstalverzekering, reisverzekering of gezinsongevallenverzekering. U kiest er altijd voor een uitstekende dekking, waardoor u er met een verzekering van Onna Onna zeker van bent dat uw risico’s goed zijn gedekt.

Plaats een reactie