Petplan dierenverzekering

Petplan werkt voor haar verzekeringen samen met Unigarant Verzekeringen. Dat is een dochteronderneming van de ANWB, waarmee u zeker weet dat u met een betrouwbare partner te maken heeft. Petplan zorgt er op deze manier voor dat ze terug kunnen vallen op een hoop ervaring, terwijl ze daar aan de andere kant op een frisse manier mee om kunnen gaan. De huisdierenverzekering van Petplan zit zo op een goede manier in elkaar, terwijl u aan de andere kant zeker weet dat deze goed aansluit bij de huidige wensen van mensen met huisdieren.

Home / Verzekeraars / Petplan dierenverzekering

Ontwikkeld door dierenartsen

Petplan heeft voor de ontwikkeling van de huisdierenverzekering gebruik gemaakt van de best beschikbare kennis uit de eerste hand. Ze hebben veel gesproken met dierenartsen en zijn op die manier tot een dekking gekomen die aan de ene kant goed betaalbaar is, maar aan de andere kant ook de meest belangrijke zaken dekt.

Daarnaast hebben veel van de medewerkers van Petplan een verleden binnen de dierenzorg of zijn ze hier in ieder geval in geïnteresseerd. Zo krijgt u te maken met medewerkers die ook echt begrijpen wat er voor u speelt, zodat u op een goede manier geholpen wordt.

Plaats een reactie