Polis Direct verzekeringen

Polis Direct bestaat sinds 1995. Men heeft inmiddels duizenden klanten in Nederland, en is de vijfde onafhankelijke verzekeraar van Nederland. Men maakt onderdeel uit van de Bovémij Verzekeringsgroep, een onderdeel van branchevereniging BOVAG. U kiest voor een verzekeraar van professionals, die als geen ander weten wat er komt kijken bij een goede verzekering. Men is gespecialiseerd in het bemiddelen voor een particuliere verzekering, waardoor u kiest voor een uitstekende dekking bij Polis Direct.

Home / Verzekeraars / Polis Direct verzekeringen

Eigen keuzes maken

Men is bij Polis Direct van mening dat u vooral baat heeft bij een vrije keuze. Heeft u te maken met een schade aan uw auto, motor of caravan? Dan krijgt u vanuit uw verzekeraar een advies voor een BOVAG bedrijf, maar bent u verder vrij in de keuze die u maakt. Ook indien u schade heeft aan uw woning of inboedel zal men u een advies uitbrengen, maar kunt u vervolgens zelf bepalen hoe u de schade laat herstellen. Men zorgt er op die manier voor dat u er niet alleen voor staat, maar dat u aan de andere kant een belangrijke mate van vrijheid heeft bij Polis Direct.

Goed bereikbaar en transparantie

Polis Direct werkt op een transparante wijze, waardoor u altijd precies weet waar u aan toe bent en u niet voor verrassingen komt te staan. In plaats daarvan is men altijd goed bereikbaar en geeft men bijvoorbeeld duidelijk aan hoe de medewerkers beloond worden. Bij Polis Direct geeft men graag aan hoe men omgaat met de premie die u betaalt, zodat u zeker weet dat dit goed terecht zal komen. Het is een frisse manier van verzekeren, die goed past bij de huidige ontwikkelingen binnen onze samenleving en bijvoorbeeld de mogelijkheden van het internet.

Plaats een reactie