× Scooterverzekering Fietsverzekering Autoverzekering Woonverzekering Inboedelverzekering Opstalverzekering Reisverzekering Rechtsbijstandverzekering Aansprakelijkheidsverzekering Huisdierenverzekering Uitvaartverzekering Zorgverzekering Motorverzekering

Proteq dier & zorg dierenverzekering

De Proteq dier & zorg dierenverzekering bestaat sinds 1998, waardoor men een van de eerste aanbieders van een dergelijke polis was. Men maakt onderdeel uit van SNS REAAL, waardoor men bovendien terug kan vallen op de uitgebreide ervaring van een van de grootste financiële specialisten in Nederland. Men is op het gebied van verzekeringen voor huisdieren de marktleider in Nederland, met een dekking voor meer dan 100.000 verschillende honden en katten. De Proteq dier & zorg verzekering zit op een heel degelijke manier in elkaar, waardoor u uw huisdier goed kunt verzekeren.

Bezoek Proteq dier & zorg dierenverzekering

Uitstekende dekking voor uw huisdier

U kiest met de Proteq dier & zorg huisverzekering voor een uitstekende dekking voor uw hond of kat. De verzekering biedt dekking tegen ongevallen en ziektekosten, waardoor u er in het geval van een ongeval of ziekte op kunt rekenen dat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt. Vergelijk de vergoedingen van Proteq dier & zorg met een reguliere zorgverzekering zoals we die afsluiten. U kiest de meest passende dekking en u heeft daarnaast de mogelijkheid om de dekking uit te breiden met behulp van een aanvullende verzekering. Op die manier kiest u met de Proteq dier & zorg dierenverzekering voor niets minder dan het beste voor uw huisdier.

Altijd vrije keuze

Met de Proteq dier & zorg profiteert u bovendien van een grote mate van vrijheid. U bepaalt zelf welke dierenarts u kiest en de dierenarts kan voor zichzelf bepalen welke behandeling er nodig en verantwoord is, daar gaat men niet tussen zitten. Bovendien houdt men zich vrij van commentaar op de werkwijze en de tarieven van de dierenartsen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Tenslotte kunt u met de Proteq dier & zorg huisdierenverzekering rekenen op een directe uitbetaling aan de dierenarts, waardoor u zelf niets hoeft voor te schieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Met onze vergelijkers helpen wij u graag bij het afsluiten van de goedkoopste en beste verzekering.

qshops logocomodo logo