Univé verzekeringen

Univé is een totaalverzekeraar, waar u terecht kunt voor een groot aantal verschillende verzekeringen. Zo bent u er bijvoorbeeld aan het juiste adres voor een aansprakelijkheidsverzekering, maar kunt u er ook kiezen voor een motorverzekering, fietsverzekering of autoverzekering. Verder richten ze zich met de inboedelverzekering duidelijk op uw woning en kunt u kiezen voor een goede dekking met een reisverzekering. Bovendien is Univé een verzekeraar zonder winstoogmerk. Dit betekent dat u in ieder geval nooit een cent teveel betaalt aan een verzekering die u hier afsluit.

Home / Verzekeraars / Univé verzekeringen

Meest klantvriendelijkste verzekeraar

Univé is in september 2011 voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke verzekeraar. Dit is natuurlijk een prachtige prijs, waarbij ook een eenmalige winst al fantastisch zou zijn. Dat Univé deze prijs al drie keer op rij heeft gewonnen geeft aan op welke manier er met klanten om wordt gegaan, ook nu ze zijn uitgeroepen tot de beste. U komt hier werkelijk terecht in een warm bad, waardoor eventuele problemen op een goede manier aangepakt en verholpen zullen worden. Univé zorgt er met haar verzekeringen op die manier voor dat u het optimale uit uw dekking weet te halen en aan de andere kant dus niets teveel betaalt.

Premie Voordeel Plan van Unive

U weet van Unive ongetwijfeld dat ze een verzekeraar zonder winstoogmerk zijn, aangezien ze dit werkelijk overal verkondigen. Het mooie van deze verzekeraar is echter dat ze het niet alleen roepen, maar het aan de andere kant ook daadwerkelijk waarmaken. Zo wordt er ieder jaar aan het einde van oktober voor een teruggave van teveel betaalde premie gezorgd. Het bedrag dat Univé overhoudt wordt netjes teruggegeven aan de klanten. Zo betaalt u bij Univé dus echt nooit meer dan nodig is en bent u wat dat betreft in uitstekende handen met de diverse verzekeringen.

Univé Autoverzekering

U kunt met betrekking tot de autoverzekering bij Univé kiezen uit een WA-verzekering, WA beperkt casco en WA volledig casco. De eerste verzekering is wettelijk verplicht, de tweede en derde variant zijn er om de dekking uit te breiden. Zo kunt u er met de beperkt casco dekking bijvoorbeeld voor zorgen dat ook schade aan uw auto buiten uw schuld gedekt wordt. De volledig casco dekking is er voor nieuwe of zeer waardevolle auto’s, aangezien op die manier ook de schade die u er zelf aan toebrengt (mits niet expres) meeverzekerd met de autoverzekering van Univé.

Unive Zorgverzekering

De zorgverzekering van Unive is zeer flexibel opgesteld. Dit komt door het feit dat u bepaalde persoonlijke zorgbudgeten heeft. Deze budgeten kunt u uitgeven op de manier die u zelf wil, waardoor u altijd de zorgverzekering heeft die goed past bij uw wensen. Wat dat betreft betaalt u aan de ene kant een scherpe premie, maar profiteert u hier aan de andere kant ook nog eens optimaal van. Zo snijdt het mes van de zorgverzekering van Univé eigenlijk aan twee kanten en bestaan er meerdere redenen om dit jaar over te stappen.

  • Declaraties snel afgehandeld
  • U premie eenvoudig online berekenen

Unive Scooterverzekering

De scooterverzekering van Univé is heel voordelig beschikbaar, maar biedt aan de andere kant toch heel aantrekkelijke voordelen. Dit komt onder andere door het feit dat u kunt profiteren van het Univé Premie Voordeel Plan. De korting op uw premie kan op die manier oplopen tot wel 15%. Daarnaast kunt u de verzekering voor een groot deel zelf samen stellen, om ervoor te zorgen dat de scooterverzekering goed aansluit bij uw wensen.

Univé Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering van Univé is onder andere aantrekkelijk vanwege het feit dat u zelf kunt kiezen uit twee verschillende pakketten. U kunt kiezen voor Budget of Optimaal, om ervoor te zorgen dat de verzekering goed past bij uw wensen op dit gebied. U bent op die manier goed verzekerd, maar betaalt aan de andere kant ook niet meer dan nodig. Met behulp van het Premie Voordeel Plan van Univé kan de korting op de premie bovendien oplopen tot 15%.

Univé Motorverzekering

De motorverzekering van Unive is al heel voordelig, maar u kunt er ook nog eens voor kiezen om bijvoorbeeld 25% korting te ontvangen. Univé is namelijk van mening dat mensen beloond dienen te worden wanneer ze zelf hun steentje bijdragen aan de veiligheid van hun motor. Zo kunt u een alarm op uw motor laten installeren. Wanneer deze SCM-goedgekeurd is ontvangt u 25% korting op de casco premie. Dit betekent dat u de motorverzekering van Univé op een voordelige manier af kunt sluiten wanneer u ervoor zorgt dat uw motor minder gemakkelijk gestolen kan worden.

Univé Kortlopende Reisverzekering

U kunt kiezen voor een voordelige, kortlopende reisverzekering van Univé. In dat geval zijn de kinderen tot 5 jaar ook gratis meeverzekerd, maar profiteert u daarnaast van het feit dat veel vakantiesporten bij het pakket inzitten. Zo hoeft u hier geen aanvullende verzekeringen voor af te sluiten en profiteert u op die manier van een heel scherpe premie bij Univé. De kortlopende reisverzekering van Univé is bovendien erg aantrekkelijk vanwege het feit dat u uw polis gewoon per email ontvangt nadat u de verzekering af heeft gesloten.

Univé Doorlopende Reisverzekering

Er kan tijdens uw vakantie natuurlijk altijd iets gebeuren, waardoor het verstandig is om een reisverzekering bij Univé af te sluiten. U kunt er op die manier voor zorgen dat u financieel gezien in ieder geval niet snel in de problemen komt. De kosten kunnen immers aardig oplopen wanneer u in het ziekenhuis terecht komt of bijvoorbeeld eerder naar huis moet en daardoor een dure vlucht dient te nemen. Wat dat betreft kunt u er met de reisverzekering van Univé voor zorgen dat een aantal uiteenlopende gebeurtenissen niet voor financiële moeilijkheden zullen zorgen.

Univé Inboedelverzekering

De inboedelverzekering van Univé kent een zeer uitgebreide dekking. Zo kunt u bij deze verzekeraar aankloppen met schade die veroorzaakt is door bijvoorbeeld brand, inbraak, diefstal en storm. Dit zijn zaken die over he algemeen veel voorkomen, waardoor Univé er voor heeft gekozen om de maximaal uit te keren bedragen hoog genoeg te stellen. Zo kunt u ook daadwerkelijk een beroep doen op uw verzekering en betaalt u de premie niet voor niets. De inboedelverzekering van Univé past wat dat betreft dan ook goed bij de zeer klantvriendelijke werkwijze van het bedrijf.

Univé Fietsverzekering

De fietsverzekering van Univé zorgt ervoor dat u op een voordelige wijze kunt zorgen voor rust met betrekking tot uw fiets. Zeker wanneer het gaat om een mooi en luxe exemplaar zullen de kosten vaak vrij hoog liggen. Het is dan verstandig om de fiets goed te verzekeren, aangezien u op die manier financieel in ieder geval geen risico loopt. Bovendien kunt u korting krijgen op de premie door een Diefstal Preventie Chip in uw fiets te laten plaatsen.

Univé Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering van Univé zit heel uitgebreid in elkaar, maar werkt aan de andere kant toch erg eenvoudig. Zo profiteert u aan de ene kant van het feit dat uw gehele gezin verzekerd is wanneer u kiest voor de gezinsdekking, maar heeft u hier verder geen omkijken naar. Wanneer u per ongeluk schade bij een ander veroorzaakt zal dit netjes worden gedekt, maar ook wanneer uw kind dit doet is het geen probleem.

Plaats een reactie