Witgeld.nl verzekeringen

Witgeld.nl wil verzekeren graag eerlijker maken, bijvoorbeeld door zo transparant mogelijk om te gaan met dekkingen en premies. Men werkt samen met Nationale Nederlanden en TAF, aangezien men daarin twee grote andere partijen gevonden heeft. Dit zijn de risicodragers van de verschillende verzekeringen die men aanbiedt, waardoor u bij Witgeld.nl de mogelijkheid heeft om een groot aantal diverse dekkingen af te sluiten. Uiteraard werkt men zoveel mogelijk online, waardoor u daar zelf uw gegevens kunt wijzigen en u de mogelijkheid heeft om een schade te melden.

Home / Verzekeraars / Witgeld.nl verzekeringen

Eerlijke verzekering

U kiest bij Witgeld.nl voor een eerlijke verzekering, die er onder andere voor zorgt dat u precies weet hoe de dekking in elkaar zit en wat aan de andere kant de premie is die men u daarvoor in rekening brengt. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de autoverzekering? Dan krijgt u bij Witgeld.nl direct iemand aan de lijn en kunt u zich beroepen op de eenvoudige voorwaarden. Dat zorgt ervoor dat u zelf kunt regelen wat u wenst, maar u er aan de andere kant nooit alleen voor komt te staan. Deze frisse manier van verzekeren zorgt ervoor dat consumenten zich in rap tempo aanmelden bij deze jonge verzekeraar.

Geen eigen risico of opzegtermijn

Bovendien rekent men bij Witgeld.nl graag af met een aantal elementen die we kennen vanuit de verschillende traditionele verzekeraars. Denk hierbij onder andere aan een eigen risico en een opzegtermijn. Dit zijn elementen waar men bij Witgeld.nl niet mee werkt, aangezien ze in ieder geval niet bijdragen aan een eerlijke verzekering. Aangezien er geen sprake is van een eigen risico hoeft u nooit zelf voor de kosten op te draaien en u bent daarnaast vrij om te gaan en staan waar u wilt. Dat zijn volgens Witgeld.nl kernelementen van een eerlijke verzekering, waardoor men dit hoog in het vaandel heeft.

Plaats een reactie