Yarden uitvaartverzekering

Yarden is een uitvaartverzekeraar, en wil er graag voor de uitvaart zijn, deze vervolgens op de gewenste wijze verzorgen en na afloop zorgen voor de juiste nazorg. Elementen als persoonlijk advies en goede voorlichting spelen hierbij een belangrijke rol. Yarden is actief met vele uitvaartcentra in Nederland. Daarnaast zijn er verschillende crematoria en begraafplaatsen. In totaal werken er meer dan 1.000 medewerkers bij Yarden, waarvan er 200 vrijwilligers.

Home / Verzekeraars / Yarden uitvaartverzekering

Snel groeiende uitvaartorganisatie

Yarden is in Nederland een behoorlijk snel groeiende uitvaartonderneming, waardoor men zich in korte tijd op heeft weten te werken tot een belangrijke naam. Het bedrijf organiseert jaarlijks veel uitvaarten, maar verliest de persoonlijke wensen en voorkeuren aan de andere kant niet uit het oog. Het is de combinatie van deze elementen die ervoor zorgt dat veel consumenten zich aangetrokken voelen tot Yarden.

Houd er rekening mee dat Yarden vooral een interessante verzekeraar is op het moment dat u er al jong een verzekering afsluit.

Yarden vereniging

Yarden gaat verder dan alleen het organiseren van een uitvaart, de verzekeraar wil er daarnaast graag voor zorgen dat u het gehele proces van rouw en uitvaart op een goede wijze af kunt wikkelen. Men is aangesloten bij BGNU en organiseert binnen de Yarden Vereniging speciale momenten waarop u de mogelijkheid heeft om over de dood te spreken.

Leden kunnen gratis deelnemen aan de bijeenkomsten, om bijvoorbeeld een verlies te verwerken. Wordt u klant van Yarden? Dan wordt u automatisch en gratis lid, waardoor ook u de mogelijkheid heeft om hier gebruik van te maken.

Plaats een reactie