Zekur verzekeringen

Zekur is een onderdeel van Univé. Het is als het ware de jongerenverzekeraar van dit bedrijf. Dit betekent niet dat u er alleen als jongere terecht kunt, maar de pakketten zijn wel volledig op de wensen van deze doelgroep afgestemd. Zo kunt u ervoor zorgen dat allerlei onnodige dekkingen niet worden geboden en u niet teveel betaalt voor de verzekering. Zowel de zorgverzekering als de inboedelverzekering van Zekur worden over het algemeen als heel voordelig ervaren. Daarnaast profiteert u natuurlijk van de zekerheid van een grote verzekeraar als Univé. Deze maatschappij heeft bovendien geen winstoogmerk, waardoor de winst netjes wordt verdeeld over de verzekerden, door middel van aantrekkelijke kortingen.

Home / Verzekeraars / Zekur verzekeringen

Zekur zorgverzekering

Een zorgverzekering is in Nederland voor iedereen verplicht, maar het hoeft niet altijd veel te kosten, iets dat Zekur op een goede manier laat zien. Zo kunt u zich op een relatief voordelige manier verzekeren, door van deze aantrekkelijke pakketten gebruik te maken. De pakketten zijn speciaal afgestemd op jongeren, waardoor het mogelijk is om kosten op de ziektekosten te besparen en toch goed verzekerd te zijn. Uiteraard kunt u binnen de Zekur zorgverzekering voor verschillende pakketten kiezen, waardoor de verzekering goed aan zal sluiten bij uw persoonlijke wensen.

Met deze verzekering zorgt u er als jongere voor dat u aan de ene kant niet teveel betaalt, terwijl u aan de andere kant toch van een goede dekking kunt profiteren. Zekur is hiertoe in staat door te besparen op zaken waar jongeren over het algemeen niet snel mee te maken krijgen. Verder kunt u kiezen voor aantrekkelijke kortingen door een Zekur zorgverzekering af te sluiten, waaronder die van korting op kleding bij de bekende kledingwinkels.

Zeker inboedelverzekering

Naast de zorgverzekering kunt u bij Zekur ook een inboedelverzekering afsluiten. Met de inboedelverzekering kunt u ervoor zorgen dat u op een prettige manier kunt wonen. Uw inboedel kent over het algemeen een grote waarde, al vergissen veel mensen zich hier gemakkelijk in. Kijkt u maar eens naar de apparatuur die u heeft staan, of de meubels waar u gebruik van maakt.

Het is verstandig om voor een goede inboedelverzekering te kiezen, maar u wilt er aan de andere kant natuurlijk niet teveel voor betalen. Juist om die reden is er de Zekur inboedelverzekering. Deze is zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van jongeren. Verder is het natuurlijk aantrekkelijk dat Univé, het moederbedrijf, geen winstoogmerk heeft en de gemaakte winst op een goede manier wordt besteed of zelfs terug wordt gegeven aan de klanten van het bedrijf.

Plaats een reactie