Zelf.nl verzekeringen

Zelf.nl is een initiatief van SNS REAAL. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is de verzekeraar op die manier een heel stabiele waarde en kunt u er vanuit gaan dat u profiteert van een enorme schat aan ervaring. Aan de andere kant staat de verzekeraar duidelijk midden in de digitale samenleving en heeft het een frisse kijk op de wereld van verzekeringen. U kunt er om die reden bijvoorbeeld terecht voor goed doordachte en transparante producten. Zelf.nl is op die manier een geschikte verzekeraar voor een groot aantal verzekeringen die doorgaans uitstekend beoordeeld worden.

Home / Verzekeraars / Zelf.nl verzekeringen

Beste Koop Consumentenbond

In 2011 heeft Zelf.nl diverse keren het advies ‘beste koop’ van de Consumentenbond mogen ontvangen. De verzekeraar is hier natuurlijk best een beetje trots op, maar ziet het daarnaast ook als een manier om u aan te geven hoe er met u als klant om wordt gegaan. U ontvangt bij Zelf.nl een helder en eerlijk product, dat u ook daadwerkelijk verder zal helpen. Zo heeft u ook echt wat aan de dekking en wordt er uitgekeerd bij eventuele problemen. Zelf.nl is wat dat betreft een uitstekende keuze wanneer u zoekt naar duidelijke verzekeringen tegen aan de andere kant een scherpe premie.

Zelf verzekeren

Zelf.nl is van mening dat u veel zaken zelf kunt regelen met betrekking tot uw verzekering. Zo is de verzekeraar in staat om de premie van bijvoorbeeld een autoverzekering of een uitvaartverzekering laag te houden, terwijl u aan de andere kant kunt zorgen voor het juist invullen van de gegevens en selecteren van de opties. U weet als geen ander wie u bent en wat u wilt, waardoor het verstandig is om van deze kennis gebruik te maken. Zelf.nl slaagt hier erg goed in en heeft op die manier dus ook al verschillende prijzen en aanbevelingen in ontvangst mogen nemen.

Zelf.nl Autoverzekering

De autoverzekering van Zelf.nl is voordelig, maar biedt aan de andere kant toch een uitstekende kwaliteit. Zo biedt de verzekeraar sinds de introductie in 2008 tot wel 30% aan korting op de premie, maar dit gaat niet ten koste van de kwaliteit van de verzekering. Zo kiest u voor een uitstekende dekking en kunt u dit uitbreiden met aanvullende modules. De autoverzekering bij Zelf.nl kunt u op die manier zo volledig maken als u zelf wilt, terwijl u aan de andere kant in ieder geval nooit teveel betaalt.

Zelf.nl Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering van Zelf.nl zorgt u ervoor dat de waarde van uw inboedel in ieder geval verzekerd is. Zo kunt u ervoor zorgen dat de kosten van een schade aan uw inboedel netjes worden vergoed, zodat u de mogelijkheid heeft om nieuwe spullen aan te schaffen. Dit zal het verlies van een aantal spullen misschien niet direct minder erg maken, maar het zorgt er wel voor dat u zich financieel minder zorgen hoeft te maken.

Zelf.nl Opstalverzekering

De opstalverzekering van Zelf.nl is af te sluiten in combinatie met een inboedelverzekering. Dit zorgt ervoor dat u profiteert van een zeer complete verzekering, waardoor u in ieder geval weet dat u geen zaken over het hoofd ziet. Bovendien kunt u op deze manier profiteren van een aantrekkelijke korting, waardoor het een goed idee is om de verzekeringen bij elkaar te brengen. U krijgt dan 15% korting op de premie van de totale verzekering.

Zelf.nl Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering kunt u bij Zelf.nl afsluiten op de manier die u wenst. Zo kunt u dit doen voor uzelf, maar ook voor uw partner en eventuele kinderen. Zo kunt u zelf een polis kiezen die goed past bij uw persoonlijke situatie. Uiteraard kunt u er ook op een later moment voor kiezen om de dekking en polis aan te passen, waardoor de verzekering altijd goed aan zal sluiten bij de wensen op dat moment.

Zelf.nl Reisverzekering

De reisverzekering van Zelf.nl wordt regelmatig door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘beste koop’. Dat zegt op zich natuurlijk al voldoende, waardoor het heel verstandig is om eens goed te kijken naar de voordelen van deze verzekering wanneer u op zoek bent naar een reisverzekering. De kans is groot dat Zelf.nl u de juiste voorwaarden weet te bieden en dat doet tegen een zeer scherp tarief. Ook wanneer u al een reisverzekering heeft kunt u eens kijken naar de mogelijkheden.

Zelf.nl Uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering van Zelf.nl biedt allereerst een hoop flexibiliteit. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om deze verzekering af te sluiten, aangezien u er dan voor kunt zorgen dat uw nabestaanden niet voor hoge kosten komen te staan wanneer u er niet meer bent. Het is misschien niets iets waar u graag over nadenkt, maar het kan er aan de andere kant wel voor zorgen dat u de zaken in ieder geval goed geregeld heeft. Zo zorgt u er met de uitvaartverzekering van Zelf.nl voor dat uw nabestaanden voor een mooie uitvaart kunnen zorgen.

Plaats een reactie