Home / Woonverzekering / Krijg ik korting met een woonpakketverzekering?
Pakket verzekering voor gezin

Krijg ik korting met een woonpakketverzekering?

Bent u van plan om een woonpakketverzekering af te sluiten? Indien u zowel een inboedel- als een opstalverzekering af gaat sluiten is het verstandig om de beide verzekeringen met elkaar te combineren in een woonverzekering. Dit zorgt ervoor dat u op een aantrekkelijke korting op de premie kunt rekenen. Bovendien wordt het een stuk gemakkelijker om een succesvolle claim in te dienen. Vergelijk de verschillende mogelijkheden en maak indien mogelijk gebruik van de aantrekkelijke korting op het moment dat u een woonverzekering afsluit.

Premiekorting bij woonpakketverzekering

Op het moment dat u een woonpakketverzekering afsluit zorgt u zowel voor een inboedelverzekering als een opstalverzekering. Een verzekeraar biedt u graag meerdere verzekeringen aan, aangezien dit de administratie zo eenvoudig en efficiënt mogelijk maakt. Reken op een korting van 10 – 20% op de premiekosten. Vergelijk de premies van verschillende verzekeraars met elkaar en probeer zoveel mogelijk rekening te houden met een korting die u ontvang wanneer u meerdere verzekeringen bij dezelfde verzekeringsmaatschappij afsluit. U kunt alle woonverzekeringen vergelijken voor een compleet overzicht van de dekking en kosten van verschillende aanbieders zodat u de woonpakketverzekering op een voordelige manier af kunt sluiten.

Succesvol claimen

Het bijkomende voordeel van een woonpakketverzekering is dat de verzekeraars niet de mogelijkheid hebben om naar elkaar te wijzen. Indien u de inboedelverzekering en opstalverzekering bij verschillende verzekeraars afsluit is de kans groot dat ze zullen proberen de claim naar de andere partij door te schuiven. Heeft u de beide verzekeringen met elkaar gecombineerd in een woonpakketverzekering? Dan is dit niet zomaar mogelijk, waardoor u eenvoudig contact op kunt nemen met uw verzekeraar en men de kosten voor u zal vergoeden.