Aegon Bank verzekeringen

De Aegon Bank is een van de grootste verzekeraars van Nederland. De bank is een uitgebreide financieel dienstverlener en zorgt er op die manier voor dat u er voor verschillende producten en diensten terecht kunt. Men werkt op een professionele wijze, maar is daarnaast ook altijd eerlijk en helder over de mogelijkheden. U kiest er voor een verzekering waarmee u reële risico’s af kunt dekken, iets waar u bij de Aegon Bank een scherpe premie voor betaalt.

Home / Verzekeraars / Aegon Bank verzekeringen

Advies- en online verzekeringen

Bij Aegon Bank kiest u uit twee verschillende soorten verzekeringen, waarmee u de risico’s af kunt dekken op de manier die u wenst.

U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om een van de adviesverzekeringen af te sluiten, waarmee u ervoor zorgt dat u naast een goede dekking ook een advies op maat kunt ontvangen. Kies bijvoorbeeld voor de Auto op Maat of de Woon & Vrijetijdspakket verzekeringen, of sluit een verzekeringspakket voor VVE af.

Verder kunt u de online verzekeringen van Aegon Bank afsluiten, bijvoorbeeld voor uw auto, opstal of inboedel. Maak zelf uw keuze en betaal op die manier bovendien de premie die bij uw wensen past.

Verzekeren, sparen en beleggen

U kunt bij Aegon Bank zowel verzekeren, sparen als beleggen. Daarnaast is men gespecialiseerd in het aanbieden van pensioenen en heeft u er daarnaast de mogelijkheid om een hypotheek af te sluiten.

Het mooie van de Aegon Bank is dat men zo breed actief is, dat u er voor uw volledige financiële pakket terecht kunt. Heeft u vragen over een van de producten of wilt u uw algehele situatie in kaart laten brengen? De Aegon Bank is u er graag mee van dienst, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat er mogelijk is.