Allianz verzekeringen

Allianz is een van de internationale topverzekeraars. Het is een verzekeraar die we over het algemeen niet zo goed kennen, terwijl de kans groot is dat u er via een van de verschillende tussenpersonen al mee te maken heeft. Men is in meer dan 70 landen actief en werkt met een groot aantal verschillende merken, waar AllSecur (autoverzekeringen) een goed voorbeeld van is. Men kiest voor een selectieve distributie, wat betekent dat Allianz goed kijkt naar wat men wél en wat men vooral niét aanbiedt.

Home / Verzekeraars / Allianz verzekeringen

Samenwerking met tussenpersonen

Allianz is vooral sterk dankzij de uitstekende samenwerking met tussenpersonen. Men ondersteunt de intermediairs zo uitgebreid mogelijk met informatie en marketingmogelijkheden, waardoor men de kwalitatief uitstekende producten van de verzekeraar op de juiste manier aan kan bieden. Wilt u een van de producten van Allianz beter leren kennen, of direct een verzekering afsluiten? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een van de adviseurs, aangezien men u op die manier precies kan vertellen wat er mogelijk is. Het werken met de verschillende professionals op het gebied van verzekeren zorgt ervoor dat u bij Allianz op niets minder dan het beste kunt rekenen.

Voorwaarden van groot belang

Bij Allianz heeft men vooral de voorwaarden van een verzekering hoog in het vaandel staan. Waar andere verzekeraars de dekking en vergoedingen nog wat aanscherpen om een lagere premie aan te kunnen bieden kiest men daar bij Allianz en de verschillende merken bewust niet voor. Een verzekering dient goed in elkaar te zitten, om ervoor te zorgen dat u daar ook daadwerkelijk wat aan heeft op het moment dat er wat aan de hand is. U bent er bij Allianz zeker van dat de dekking die u afsluit past bij uw wensen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Plaats een reactie