AllSecur autoverzekering

AllSecur is een online verzekeraar die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast winnen ze regelmatig awards en ontvangen ze aanbevelingen van de Consumentenbond. Het is heel duidelijk een nieuwe verzekeraar die een frisse wind laat waaien door het totale landschap van verzekeringen, zonder dat het daarbij voor vreemde situaties zorgt. AllSecur lijkt een partij die de zaken goed voor elkaar heeft en dat wordt alleen nog maar onderstreept door het feit dat ze onderdeel uitmaken van Allianz, een grote speler binnen de markt.

Home / Verzekeraars / AllSecur autoverzekering

Geen eigen risico bij AllSecur

De autoverzekering van AllSecur is onder andere aantrekkelijk vanwege het feit dat u geen eigen risico heeft. Dit is een van de kernwaarden van het bedrijf, aangezien zij vinden dat een verzekering er voor is om de kosten van een aanrijding of andere schade nu juist te verzekeren. Het is wat dat betreft dan ook een vreemde situatie dat andere verzekeraars vragen om een eigen bijdragen wanneer er wat gebeurt. Bij AllSecur is dit niet het geval, waardoor u de schade altijd direct kunt claimen.

Duidelijkheid en flexibiliteit

AllSecur houdt er daarnaast van om op een heel duidelijke en flexibele manier te werk te gaan. Dit is iets wat meerdere verzekeraars graag over zichzelf roepen, maar AllSecur brengt het ook daadwerkelijk in de praktijk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de verzekering op te zeggen wanneer u maar wilt, zonder dat de verzekeraar hier moeilijk over doet. U krijgt niet te maken met een opzegtermijn of andere administratieve zaken waar u niet op zit te wachten. AllSecur is zo zeker van haar producten dat ze u de mogelijkheid bieden om dagelijks op te zeggen, zonder verdere moeilijkheden.

AllSecur Autoverzekering

De verzekeraar niet al te moeilijk over uit te betalen schades. Het bedrijf is eerder naar haar klanten en verwacht ditzelfde dan ook van hen. Zo gaan zij er vanuit dat u netjes opgeeft wie er in een auto rijdt en uw daadwerkelijke persoonsgegevens doorgeeft. Zo ontstaat er een prettige samenwerking met AllSecur en kunt u ook gemakkelijk een schade claimen binnen uw autoverzekering wanneer er onverhoopt een keer wat aan de hand is.

Plaats een reactie