ASR verzekeringen

Fortis ASR is omgedoopt tot ASR, waarmee men de Nederlandse markt op een uitstekende manier kan bedienen. Men behoort tot de grootste verzekeraars in Nederland en zorgt er met ruim 4.000 werknemers voor dat u er een uitstekend product af kunt sluiten. Qua omzet is men de vierde verzekeraar van Nederland, wat aangeeft dat veel anderen geloven in de kracht van deze verzekeraar. U kunt deel uitmaken van die groep door uw verzekering online af te sluiten, of contact op te nemen met een van de kantoren die ASR door heel Nederland heeft.

Home / Verzekeraars / ASR verzekeringen

Duurzaam financieel ondernemen

Bij ASR werkt men graag hard aan het duurzaam ondernemen, met name binnen de financiële sector. Als verzekeraar, belegger en werkgever probeert men een goede balans tussen mens, maatschappij en milieu te vinden. De huidige tijd vraagt om een duurzame manier van werken, maar vraagt aan de andere kant ook om een duidelijke toegevoegde waarde. Bij ASR weet men daar een uitstekende mix in te vinden, waardoor men tot de voorhoede behoort op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Uiteraard worden de verschillende verzekeringen met de grootst mogelijke zorg samengesteld, zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken.

Diverse verzekeringen en financiële producten

U heeft bij ASR de mogelijkheid om een groot aantal verschillende verzekeringen af te sluiten, bijvoorbeeld op het gebied van schade, ziektekosten en uw leven. Daarnaast kunt u er ook terecht voor advies en producten op het gebied van pensioenen en arbeidsongeschiktheid. U kunt er terecht voor hypotheken en overige bankdiensten, waardoor men als brede financiële dienstverlener voor zorgt dat u er diverse producten af kunt nemen. Het mooie van ASR is dat u er de mogelijkheid heeft om een degelijke verzekering af te sluiten, uiteraard tegen een eerlijke premie die past bij de dekking waar u op kunt rekenen.

Plaats een reactie