Centraal beheer verzekeringen

Centraal Beheer Achmea is een van de meest bekende verzekeraars. Onder andere om die reden kunt u hier terecht voor een betrouwbare verzekering, die in ieder geval goed in elkaar zit. De verzekeraar weet als geen ander hoe ze zorgen voor een goede polis, aangezien ze meer dan voldoende ervaring hebben. Daarnaast kunt u natuurlijk bij Centraal Beheer Achmea terecht met al uw vragen, aangezien de medewerkers voldoende expertise hebben hier een goed antwoord op te geven. U komt wat dat betreft in een warm bad terecht wanneer u hier een verzekering afsluit.

Home / Verzekeraars / Centraal beheer verzekeringen

Totaalverzekeraar Centraal Beheer

Centraal Beheer staat daarnaast bekend als een totaalverzekeraar. Dit komt door het feit dat ze een groot aantal verschillende verzekeringen aanbieden, zodat u werkelijk alle kanten op kunt. U kunt er bijvoorbeeld terecht voor een reisverzekering of een annuleringsverzekering, maar kunt er ook een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering over overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Door de verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer af te sluiten kunt u bovendien zorgen voor een aantrekkelijke premie, terwijl u in ieder geval goed verzekerd bent. De adviseurs van Centraal Beheer kunnen u meer vertellen over de verschillende verzekeringen en zo een goed pakket voor u samenstellen.

Tevreden klanten

Centraal Beheer doet er alles aan om u als klant zoveel mogelijk tevreden te stellen. Om er vervolgens achter te komen of dit ook daadwerkelijk lukt doen ze hier onderzoek naar. Ze proberen er op die manier achter te komen wat er goed gaat, maar vooral ook wat er verbeterd kan worden aan de dienstverlening. Door hier aan mee te doen kunt u zelf zorgen voor een verbetering in de dienstverlening, of aangeven dat u eigenlijk heel tevreden bent. Centraal Beheer doet er op deze manier alles aan om samen met de klant te werken aan een optimale dienstverlening, waar beide partijen van profiteren.

Centraal beheer Autoverzekering

De autoverzekering van Centraal Beheer zit op een heel doordachte manier in elkaar en zorgt er op die manier voor dat deze goed aansluit bij uw wensen. Zo ervaren veel mensen het als prettig wanneer de waarde van hun auto volledig vergoed wordt bij een zware aanrijding waarbij de auto total loss verklaard wordt. Bij Centraal Beheer profiteert u van het feit dat de volledige aanschafwaarde van de auto (tot €50.000) gedurende de eerste drie jaar vergoed wordt.

Centraal beheer Achea Uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering van Centraal Beheer is zeer flexibel opgezet. Dit kunt u onder andere terugzien aan het feit dat u zelf kunt bepalen welk bedrag u verzekerd. Zo heeft u de mogelijkheid om een groot bedrag te verzekeren om ervoor te zorgen dat uw nabestaanden voor een mooie uitvaart kunnen zorgen. Aan de andere kant kunt u er ook voor kiezen om wat minder premie te betalen door het verzekerde bedrag later bijvoorbeeld aan te laten vullen met spaargeld. Dit geeft goed aan hoe flexibel de uitvaartverzekering van Centraal Beheer in elkaar zit, waardoor u verschillende kanten op kunt.

Centraal beheer Reisverzekering

Met de doorlopende reisverzekering van Centraal Beheer bent u in ieder geval goed verzekerd wanneer u op reis gaat. Wanneer u te maken krijgt met een ongeval, ziekte of zelfs overlijden komt de verzekeraar in actie. U krijgt hulp en ontvangt een vergoeding voor de geleden geldelijke schade. Dit maakt het op zich niet minder vervelend dat er sprake is van een vervelende gebeurtenis op vakantie, maar het is wel prettig dat u zich over de financiën geen zorgen hoeft te maken.

Centraal beheer Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer biedt u uitstekende juridische hulp, tegen een scherp tarief. U kunt gebruik maken van een eigen en persoonlijke huisjurist, waardoor het niet iedere keer nodig is om een beeld van u te vormen. De huisjurist weet tevens wat er in het verleden gespeeld heeft en kan er op die manier voor zorgen dat u de juiste resultaten weet te bereiken. De rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer zal op die manier heel constructief en efficiënt bijdragen aan het behalen van uw gelijk wanneer u in uw recht staat.

Centraal beheer Overlijdensrisicoverzekering

Met een overlijdensrisicoverzekering zorgt u voor een bepaalde uitkering wanneer u of uw partner onverhoopt komt te overlijden. De verzekering van Centraal Beheer kan er op die manier bijvoorbeeld voor zorgen dat u de hypotheek kunt blijven betalen, of dat er andere schulden afgelost worden. Zo kunt u ervoor zorgen dat de ander of uw nabestaanden niet te maken krijgen met grote financiële lasten, die ze vaak maar moeilijk op kunnen blijven brengen. De hoogte van de overlijdensrisicoverzekering kan bij Centraal Beheer bovendien zelf worden bepaald, waardoor u als het ware zelf bepaalt hoeveel premie u wilt betalen.

Centraal Beheer Opstalverzekering

Met de opstalverzekering van Centraal Beheer is uw woning in ieder geval verzekerd tot een waarde van €350.000. Dit betekent dat de kosten van het herbouwen van uw woning tot dit bedrag gedekt zijn. Over het algemeen zal dit ruim voldoende blijken om de woning netjes te herbouwen en er op die manier voor te zorgen dat u er weer kunt gaan wonen, of de woning op een later moment goed kan verkopen.

Centraal beheer Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering van Centraal Beheer zorgt u ervoor dat de spullen die u bezit in ieder geval goed verzekerd zijn. Bij Centraal Beheer gebeurt dit standaard voor een bedrag van €100.000. Een gemiddeld gezin heeft niet meer waarde in huis staan, waardoor het vaak een heel goed bedrag is. Uiteraard kunt u er daarnaast voor kiezen om een hoger bedrag te gebruiken wanneer u zeer waardevolle zaken in huis heeft staan die u mee wilt nemen in de verzekering.

Centraal beheer Annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering hoeft bij Centraal Beheer helemaal niet duur te zijn. Dit komt door het feit dat u een bepaald percentage betaalt van de totale reissom. U kunt er op die manier dus voor zorgen dat u heel voordelig voor een annuleringsverzekering kunt kiezen, die ervoor zorgt dat u de vakantie kunt annuleren zonder dat u het volledige bedrag toch hoeft te betalen. De kosten van een annuleringsverzekering bij Centraal Beheer bedragen 4,5% van de totale reissom, waardoor het slechts gaat om een relatief klein deel hiervan.

Plaats een reactie