Delta Lloyd verzekeringen

Bij Delta Lloyd kunt u terecht voor een aantal verschillende verzekeringen. Zo kunt u hier bijvoorbeeld kiezen voor een goede autoverzekering, een bootverzekering of een reisverzekering. Binnen de verschillende verzekeringen heeft u bij Delta Lloyd uiteraard de mogelijkheid om uw eigen dekking te bepalen. Zo kunt u kiezen voor een heel uitgebreide verzekering waardoor u zo min mogelijk risico loopt, maar kunt u er aan de andere kant ook voor kiezen om juist zo min mogelijk premie per maand te betalen.

Home / Verzekeraars / Delta Lloyd verzekeringen

Autoverzekering bij Delta Lloyd

De autoverzekering van Delta Lloyd zit op een uitstekende manier in elkaar. De autoverzekering kent een aantal aantrekkelijke voordelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een no-claimkorting te krijgen, zelfs wanneer u deze nog helemaal niet had opgebouwd. Daarnaast kunt u met een autoverzekering bij Delta Lloyd profiteren van het feit dat u zelf kunt bepalen hoeveel eigen risico u loopt. Ten derde krijgt u op de tweede auto die u verzekert net zoveel korting op de premie als bij de eerste auto die u bij Delta Lloyd verzekerd heeft.U kunt kiezen voor een WA-autoverzekering, een beperkt casco verzekering en een volledig casco (all-risk) variant.

Bootverzekering bij Delta Lloyd

U kunt bij Delta Lloyd kiezen voor twee verschillende soorten bootverzekeringen. Zo is er allereerst de reguliere watersportverzekering. Deze is er voor iedereen die een eigen schip heeft. Dit kan een motorjacht zijn, maar het kan aan de andere kant ook gaan om een sloep of een open zeilboot. In alle gevallen bent u natuurlijk zuinig op uw boot en is het daarom van belang om voor een goede verzekering te zorgen. Daarnaast kunt u bij Delta Lloyd voor een meer exclusieve bootverzekering kiezen. Het gaat dan om de Xclusief Jachtverzekering. Uw verzekering wordt dan behandeld door internationale watersportexperts.

Reisverzekering bij Delta Lloyd

Tenslotte is Delta Lloyd bij veel mensen bekend om haar reisverzekering. Net als bij een hoop andere aanbieders kunt u kiezen voor een doorlopende reisverzekering of een tijdelijke variant. De doorlopende reisverzekering van Delta Lloyd is vooral interessant wanneer u er vaak tussenuit gaat. De reisverzekering kunt u op verschillende manieren inrichten. Dit komt door het feit dat natuurlijk niet iedereen dezelfde behoeften heeft. Net als bij de autoverzekering en de bootverzekering heeft u dus verschillende mogelijkheden en kunt u er op die manier voor zorgen dat uw verzekering goed aan zal sluiten bij uw wensen.

Plaats een reactie