Goudse verzekeringen

De Goudse Verzekeringen werd opgericht in 1924. Grote man achter de verzekeraar was Geert Bouwmeester, die destijds pas 22 jaar oud was. Hij besloot de eerste polissen op de fiets rond te brengen, vanuit zijn kantoor op een overloop. Inmiddels heeft de Goudse meer dan 800 medewerkers en zorgt de omzet van 750 miljoen voor dat men zich kan meten met diverse andere grote verzekeraars in Nederland. Dat neemt niet weg dat het nog altijd een onafhankelijk familiebedrijf is, met een hart voor ondernemers en goede verzekeringen waar zij echt wat aan hebben.

Home / Verzekeraars / Goudse verzekeringen

Verzekeringen voor ondernemers

De Goudse biedt verzekeringen voor ondernemers aan, om hen te ondersteunen in het hard werken aan hun bedrijf. Men heeft de verzekeraar vanaf de grond af opgebouwd en dit uit weten te bouwen tot een enorm bedrijf, dat haar kernwaarden altijd op een prachtige manier trouw is gebleven. Men zorgt ervoor dat u als ondernemer profiteert van zekerheid en gemak, zodat u zich zelf op uw onderneming kunt richten. Uiteraard gaat men graag op zoek naar goede en praktische verzekeringsoplossingen, onafhankelijk van de fase waarin uw onderneming zich bevindt. Men gaat graag met u om tafel, om op die manier tot de juiste producten en dekkingen te kunnen komen.

Adviseurs en een breed assortiment

U kunt bij de Goudse kiezen uit een uitgebreid assortiment aan verzekeringen, waar de verschillende onafhankelijke adviseurs u graag meer over vertellen. Men werkt samen met professionals die goed kijken naar uw persoonlijke situatie, uw wensen en de mogelijkheden vanuit de verzekeraar. Op die manier kan men u uitstekend van dienst zijn met schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen. Dit is een belangrijk palet, dat ervoor zorgt dat u zich als ondernemer volledig op uw onderneming kunt richten. De Goudse heeft in de loop der tijd een uitstekende naam opgebouwd, die men uiteraard graag hoog houdt.

Plaats een reactie