HEMA Verzekeringen

HEMA Verzekeringen verkoopt verschillende verzekeringen zoals de zorgverzekering, autoverzekering, dierenverzekering of een reisverzekering. HEMA Verzekeringen voert de verzekeringen uit voor de verzekeringsmaatschappij, waardoor u uiteindelijk niet met de HEMA zelf te maken heeft. Ook kunt u gewoon online uw premie berekenen en de verzekering afsluiten, waardoor u er niet voor langs de winkel hoeft.

Home / Verzekeraars / HEMA Verzekeringen

Scherpe premie en korting

U kunt bij HEMA Verzekeringen rekenen op een scherpe premie, het is een van de meest voordelige verzekeraars van dit moment. Dit staat bovendien nog los van de korting die u ontvangt op uw aankopen die u doet in een van de winkels van HEMA. Op het moment dat u er een verzekering afneemt krijgt u 10% korting op alle aankopen in de winkel.

Bijna alle producten komen in aanmerking voor de korting. Bent u op zoek naar een financieel interessante verzekeraar? Dan is het de moeite waard om HEMA Verzekeringen op te nemen in de vergelijking en er wellicht naar over te stappen.

HEMA en Menzis

Sinds eind 2013 is HEMA Verzekeringen ook actief met een zorgverzekering, iets wat tot op dat moment niet het geval was. HEMA werkt hiervoor samen met Menzis, een bedrijf dat daarnaast gebruik maakt van een aantal andere merken binnen de markt.

De zorgverzekering van HEMA Verzekeringen is op een voordelige manier beschikbaar en zit qua dekking op een duidelijke wijze in elkaar. U kunt bij HEMA Verzekeringen veel online regelen. Bovendien is de HEMA altijd dichtbij, mocht er een keer wat aan de hand zijn met uw verzekering en u een doorverwijzing wenst naar de persoon die u daarmee kan helpen.

Plaats een reactie