ONVZ zorgverzekering

ONVZ is een verzekeraar van zorg. Dat lijkt logisch, maar het geeft duidelijk aan dat men de zorg anders benadert dan veel andere verzekeraars. Men zorgt ervoor dat u de zorg ontvangt waar u naar op zoek bent, zonder dat u daar veel omkijken naar heeft. Men kiest vanaf het eerste contact voor een persoonlijke benadering en biedt u de mogelijkheid om zelf keuzes te maken. Uiteraard gaat dit bij ONVZ samen met een passende aanpak en prima vergoedingen in combinatie met de best mogelijke kwaliteit, waardoor de betrokken houding ook daadwerkelijk tot resultaat leidt.

Home / Verzekeraars / ONVZ zorgverzekering

Vrij en bewust keuzes maken

Bij ONVZ hebben klanten de mogelijkheid om vrij en bewust keuzes te maken, zowel over de specialist die u zal behandelen als het traject dat u kiest. Men zorgt er met deskundige adviezen en een uitstekende dienstverlening voor dat u altijd terug kunt vallen op de specialisten. Aan de andere kant bent u volledig vrij in de keuzes die u maakt, waardoor u zich op geen enkele manier geremd hoeft te voelen. In plaats daarvan gaat men op een heel bewuste manier om met gezondheidsvragen, waardoor u samen met uw verzekeraar tot de best passende oplossing kunt komen, afhankelijk van uw situatie.

Ontwikkeling en zonder winstoogmerk

Bij ONVZ zet men de klant centraal en houdt men ervan om ideeën en initiatieven zo vroeg mogelijk te stimuleren. Het is de eigen verantwoordelijkheid binnen de onderneming die ervoor zorgt dat men de rest van de markt over het algemeen net een stap voor is. Daarnaast is men een verzekeraar zonder winstoogmerk, die zich tot doel heeft gesteld om mensen zo lang mogelijk gezond te houden en ze vervolgens te begeleiden naar de best mogelijke en juiste zorg. Het zijn de kernwaarden van de verzekeraar die ervoor zorgen dat ONVZ een meer dan interessante partij vormt.

Plaats een reactie