Verzekeruzelf.nl verzekeringen

Verzekeruzelf.nl is een online verzekeraar, die veel waarde hecht aan efficiënte processen en klantvriendelijkheid. Dit valt onder andere terug te zien in het feit dat de verzekeraar door de bezoekers van Independer is uitgeroepen tot beste verzekeraar, maar ook de Consumentenbond altijd goede scores geeft wanneer er wordt gekeken naar de brede dienstverlening van Verzekeruzelf.nl. Zelfs nu de verzekeraar beloond is met deze uitstekende waarderingen zien ze ruimte voor verbetering, dus wordt er alles aan gedaan om u nog beter van dienst te zijn.

Home / Verzekeraars / Verzekeruzelf.nl verzekeringen

Online verzekeraar
Verzekeruzelf.nl is een online verzekeraar, waardoor ze in staat zijn de kosten te drukken. Ze maken geen gebruik van tussenpersonen of een callcenter, aangezien dit alleen maar extra kosten met zich meebrengt. In plaats daarvan ligt de bal veel meer bij u. Zo kunt u in vijf eenvoudige stappen een verzekering afsluiten en kunt u dit op ieder moment van de dag doen, waardoor u niet gebonden bent aan openingstijden.

Met een online verzekering van Verzekeruzelf.nl kunt u zo op de kosten besparen en die manier uiteindelijk een scherpe premie aanbieden, zonder iets af te doen aan de kwaliteit.

Gemakkelijk opzeggen
Bij Verzekeruzelf.nl zijn ze zeer zeker van hun dienstverlening. Ze hebben er om die reden voor gekozen om het heel eenvoudig te maken ook weer op te zeggen. Wanneer u toch niet helemaal tevreden bent kunt u gemakkelijk weer weg en krijgt u niet te maken met een opzegtermijn van een paar maanden.

Daarnaast kennen ze hier geen contractuele looptijd, waardoor u alleen verzekerd bent op de momenten dat u dit ook echt wenst. Handige formulieren die u helpen bij het opzeggen van een verzekering staan bovendien gewoon op de website van Verzekeruzelf.nl.

Plaats een reactie