VGZ zorgverzekering

VGZ heeft meer dan 60 jaar ervaring en weet daardoor precies hoe een goede verzekering in elkaar dient te zitten. Men werkt aan toegankelijke en betaalbare zorg, waardoor u de mogelijkheid heeft om de diverse verzekeringen en aanvullende dekkingen af te nemen. VGZ zorgt al generaties lang voor goede zorg en heeft zich tot doel gesteld dit ook de komende generaties aan te kunnen bieden. Men maakt onder andere gebruik van wijknetwerken, netwerken die er vanuit de wijk voor zorgen dat de zorg op een uitstekende wijze georganiseerd wordt.

Home / Verzekeraars / VGZ zorgverzekering

Samen met u en zorgaanbieders

Bij VGZ werkt men graag samen, samen met u en samen met de zorgaanbieders. Men maakt gebruik van de Nationale Zorgbarometer om na te gaan welke zorgwensen er leven en hoe men de kwaliteit van de producten en diensten verder kan verbeteren. Daarnaast is men doorlopend in gesprek met de verschillende zorgverleners, om er op die manier bijvoorbeeld voor te zorgen dat de wachtlijsten zo kort mogelijk zijn. Men legt slimme oplossingen voor, waar de wijknetwerken een goed voorbeeld van zijn. Men probeert er bij VGZ op die manier voor te zorgen dat de zorg zoveel mogelijk persoonlijk is, waardoor u daar gebruik van kunt maken op de manier die u wenst.

Ruime vergoedingen en wachtlijstbemiddeling

U kiest bij VGZ voor een ruime vergoeding, zowel in de basisdekking als voor de aanvullende verzekeringen. Heeft u extra zorg nodig? Dan probeert VGZ er in zoveel mogelijk gevallen voor te zorgen dat u dat zelf niet hoeft te betalen. Uiteraard heeft u online inzicht in de zorgkosten, zodat u van achter uw computer precies bij kunt houden wat u betaalt en wat u daar aan de andere kant voor terugkrijgt. U heeft zelf de volledige controle, terwijl VGZ er achter de schermen voor zorgt dat u een scherpe premie betaalt.

Plaats een reactie