Zilveren Kruis verzekeringen

Zilveren Kruis staat voor de beste service op het gebied van zorg, gezondheid en vitaliteit; drie enorm belangrijke begrippen. Men is de marktleider in Nederland en daarmee een uitstekende keuze indien u op zoek bent naar een goede zorgverzekering waar u verder geen omkijken naar zal hebben. Men staat onder andere bekend om de Zorgbemiddeling, die ervoor zorgt dat u de beste zorg ontvangt, zo snel mogelijk en gewoon bij u in de buurt. Als zeer grote speler in Nederland slaagt Zilveren Kruis erin om een uitstekende kwaliteit aan te bieden, in combinatie met aantrekkelijke inkoopvoordelen en vergoedingen.

Home / Verzekeraars / Zilveren Kruis verzekeringen

Aanvullende verzekeringen en pakketten

U kiest bij Zilveren Kruis voor de Beter Af Polis, waarmee u al direct uitstekend af bent. Wilt u daarnaast graag een aanvullende service toevoegen? Dan kunt u gebruik maken van de Plus polis of de tandartspolis, waarmee u ervoor zorgt dat u op een aanvullende manier verzekerd bent.

Daarnaast zijn er speciale pakketten beschikbaar die ervoor zorgen dat u heel specifieke risico’s af kunt dekken.

Uiteraard heeft u bij Zilveren Kruis de mogelijkheid om online een verzekering samen te stellen die volledig naar wens zal zijn, zodat u het komende jaar goed verzekerd bent.

Uitstekende service en vergoedingen

Men staat bij Zilveren Kruis vooral bekend om de degelijke service en prima vergoedingen. Men krijgt van haar klanten een beoordeling die ruim voldoende is en men ontvangt regelmatig prijzen voor de goede service die men er aanbiedt.

De Service Scan WUA 2011 en het Keurmerk Klantgericht Verzekeren 2010 zijn daar uitstekende voorbeelden van, al streeft men er natuurlijk naar de service ieder jaar weer verder te verbeteren.

Zilveren Kruis is niet voor niets de grootste zorgverzekeraar in Nederland, het is een uitstekend idee om de verzekeraar mee te nemen in de vergelijking die u wenst te maken.

2 gedachten over “Zilveren Kruis verzekeringen”

  1. Slechtste klantenservice ooit. Beginnen je gewoon te beledigen wanneer je iets niet kunt vinden of niet direct snapt. Ik kan deze verzekeraar absoluut niet aanbevelen, zoek beter een ander uit.

    Beantwoorden
  2. Net zo’n boeven als de andere verzekeraars. In hun verkooppraatjes beloven ze van alles maar in de praktijk vergoeden ze zo min mogelijk zorg. Overal moet je dik voor bijbetalen. En dan heb ik hetnog niet eens over het eigen risico. Aanvullende tandartsverzekeringen zijn een lachertje want vergoed ook bijna niets. Vraag me af waarom ik al 20 jaar mezelf scheel en blauw betaal. Was bijna blij paar jaar terug hartaandoeningen en hart peratie te hebben gekregen, kon ik eindelijk mijn kosten er een beetje uithalen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie